Kent u ze? De App-Doctors? Blog 3/2222

Anna-Maria
op woensdag 15 april 2015 om 01:27 uur

 

Het was vanavond zo gaaf. Ik heb iets nieuws verzonnen en het werkt!

Andere mensen voelen iets opborrelen en slikken het weg. Klaar. Opgeruimd. Geen gehannes. Lucht. Voorwaarts! Bij mij ontstaat op zo'n opborrel-moment een vuurwerkexplosie in mijn hoofd. KAPAUW! BENG! KLANG! Geen ontsnappen mogelijk... dan MOET het. Het liefst nu tot diep in de nacht.

Hoe vaak ik dat heb? Vaak. Drie, vier keer per dag. Nee, dat is niet vermoeiend. In ieder geval niet voor mijzelf. Ik durf zelfs te zeggen dat het juist het verschil maakt. Anders is het leven gewoon mwah. Nu is het ja!

Vanavond verwende ik gasten op een event met drie favoriete mensen: de  App-Doctors. Dat is zo mooi aan mijn leven...mijn idee wordt plots werkelijkheid. 

Balen dat je het hebt gemist? Terecht.

Kan ik je blij maken met een slap aftreksel? Hier wat nuttige apps voor op je mobiel. Met de complimenten van de Consumentenbond.  Maar natuurlijk lang niet zo goed als de App-Doctors.

 

Dank Elja, Wilg en Michel de Hond.  Jullie waren geweldig!

Inspiratievideo van de dag is van mr NakaMats. Ken je hem?

Hij laat zijn brein constant vrij. Uitvinder van duizenden nuttige en onnutige dingen. Ik vind hem geweldig. Bouwjaar 1928. Regelmatig check ik zijn Wiki om te kijken of hij er nog is. De bedoeling is namelijk dat hij minimaal 144 jaar gaat worden. Hoop het voor hem.

Uurtje documentaire.  Wat is nou een uur op een mensenleven van 144 jaar? Gewoon de tijd voor nemen!

 Geen tijd? De trailer is hier!

 

Oh ja... @StukjeS Dank je! Kom maar op!

Reacties op Kent u ze? De App-Doctors? Blog 3/2222

Plaats jouw reactie