Ken jij Morning Papers? Is zo goed!

Anna-Maria
op zondag 05 november 2017 om 20:52 uur

 

Als ik klem zit dan start ik mijn dag met Morning Papers.

Morning Papers is zo simpel als wat. Wakker worden en dan schrijf, schrijf, schrijven. Minimaal twee A4-tjes. Sinds vandaag weet ik dat het er eigenlijk drie moeten zijn.

Waarover schrijf je? 

Maakt niet uit. Het langzame opschrijven zorgt dat ik dieper denk. 

Ooit bedacht als onderdeel van het boek The Artist Way van Julia Cameron. 

Het boek is nu 25 jaar oud. Echt een aanrader.

Dus je schrijft, denkt na en wat dan? Dat is nou het mooie...helemaal niets. Niet nalezen, niet meer naar kijken. Weggooien die hap! Opeten of de fik erin mag ook. Mooie start van mijn dag want door het op te schrijven zie ik het scherper en herhaal ik niet elke keer dezelfde zinnen. Ik pak iets bij de kop en maak het een kopje kleiner.

En dan mag de dag starten. 

Reacties op Ken jij Morning Papers? Is zo goed!

Plaats jouw reactie