Ken je die mop van die 99 vrienden die naar Berlijn gingen?

Anna-Maria
op vrijdag 22 april 2011 om 06:11 uur

 

 

 

Moeilijk om het over dit avontuur te hebben zonder het verfoeide woord 'Twitter' te gebruiken ( sorry, Mack). Maar het is de waarheid... dankzij twitter kan ik met hand op hart verklaren "Ich war ein Berliner".  Drie lange dagen. Helemaal alleen en toch een beetje met 98 andere vrienden.

Hoe dat zo?
Allemaal de schuld van @slijterijmeisje. Ze deed mee met de social media actie van de KLM waarbij je binnen 99 uur virtueel een vliegtuig moest vullen met vrienden. Alles heb ik eraan gedaan om maar niet mee te kunnen. Ik stond niet op de lijst, vergat die ochtend mijn paspoort en vertrok met leeg mobiel zodat ik blonde god Edward bijna niet voor 'apport ' paspoort kon sturen.

Maar ik zat er echt. Eindelijk een keer richting de stad van de muur, curryworst en twee gezichten. Wat was het gaaf!  Raar gevoel natuurlijk. Een lege hotelkamer in een vreemde stad. Geen man en zonen om me heen en uren de tijd om na te denken. Hou van alleen zijn en zelf de stad absorberen. Moeilijk om het gevoel in xc3xa9xc3xa9n blog te proppen. Daarom laat ik de foto's maar spreken. Het hotel was hip, @slijterijmeisje om op te vreten en de stad van mij!  'Nerds in Berlin'.. Hoe surrealistisch kan het leven soms zijn? Denk wel dat ik in Berlijn zou kunnen aarden.

verslag wereldomroep

99 vrienden op Schiphol

gids Petra de Boevere

Plaatselijke warenhuis...stukjes muur te koop.

 Schooltassen groter dan basisschool kind (en loeizwaar)

Het hotel was te hip voor woorden

Ach... bijna gelukt.

hier meer foto's

Reacties op Ken je die mop van die 99 vrienden die naar Berlijn gingen?

Petra 22/04/2011 | 09:25 uur
Jij bedankt! Kapsalon Roodkapje in mijn hotelkamer was wel het hoogtepunt:-)
 
Anna-Maria heeft gelijk 22/04/2011 | 23:20 uur
@slijterijmeisje ... weer een mooi avontuur samen..
 
Plaats jouw reactie