Je maandag is niet saai met @UurvanPuur bij NextAmsterdam. Een radioavontuur met Hololens, Erwin Blom en @Hermaniak live!

Anna-Maria
op maandag 24 april 2017 om 00:28 uur

 

Radio tijd! Luister hier terug bij Radio Aalsmeer. 

@Timan @Wilg @Erwblo en Maurice Prins van @Ar_producties 

 

Goede gasten maken goede radio.

Maurice Prins liet ons voelen en beleven hoe de wereld is met Hololens. Raar! Gaten in de muur waar robot kakkerlakken uitkomen. En dat allemaal zonder drank en drugs! 

Erwin Blom sprak over zijn liefde voor Instagram stories.  Hoe gaaf en laagdrempelig het voor bandjes is om live op Instagram verslag te doen van hun Rock en Roll leven. Want bloggen is zo omslachtig en veel werk. Bandjes vertellen zo snel hun verhaal en wat ze aan het doen zijn. 

Mooi verhaal ook over opgroeien rond de Westeinderplas en werken voor je geld. Tot slot een radiokijkje op de muziekindustrie van toen en nu. En hele  trotse verhalen over touren met zoon en dochter. Hoe mooi kan het leven zijn? 

En @Hermaniak sloot af met nog meer copycatgedrag op de socials. LinkedIn gaat nu ook hashtags gebruiken en de vraag: Hoe lang denk je dat pubers tijd doorbrengen op de socials. Antwoord: 11 uur per dag! Mooie opmerking van Erwin Blom: Elf uur contact met je beste vrienden... hoe mooi is dat? 

Dat is ook mooi!

Het was een goede avond zo spontaan op de maandag.

Nieuwsgierig? Luister hier de uitzending terug. Kan nog drie maanden. Ik knipte het in hapklare podcastbrokjes voor je. 

Wel heel belangrijk... Volg @UurvanPuur nu op twitter. Vanaf vandaag EINDELIJK op je twittertimeline. 

 

Reacties op Je maandag is niet saai met @UurvanPuur bij NextAmsterdam. Een radioavontuur met Hololens, Erwin Blom en @Hermaniak live!

Plaats jouw reactie