JA! Weer een plog! Want het is #PaasHazes en ik heb tijd, puf en het zit me mee!

Anna-Maria
op zondag 20 april 2014 om 00:02 uur

 

Deze dag was zó zwoel.  Een perfecte  #PaasHazes.  Voel me zo goed. Aan het nagenieten. Komt ook door adempauze vandaag. Mijn uitjes seizoen draait weer op volle toeren. Ik krijg amper tijd om na te denken... Dus met een zwaar hart stopte ik mijn #plogsoap soms even in de koelkast. En ik mis het zo! 

Dusss.. Klaar voor mijn #plogsoap? Paas Hazes it is!

Klik hier voor een lekker muziekje van Izaline Calister.  Zalig... Leest lekkerder.

 Deze week gaslek in huis, kapotte CV, inductie in de keuken finaal kapot, internet dagen down door kapotte Apple timecapsule. En oh ja... mobiel oudste gisteren gestolen. Ik probeer blonde god duidelijk te maken dat dit allemaal dingen zijn die we graag missen op vakantie. Hij ziet dat anders.

Wel heel gaaf kicken-nieuws:  Jongste is aangenomen op het atheneum. Mooi!En dan ook nog de creatieve kant. Zijn collage pitch was ook prachtig! En hij zelf ook!  

Dit jaar  is alles anders. Paasbrunch  nieuwe stijl. Tuurlijk neemt iedereen lekkere happen mee...máár dit jaar ben ik niet alleen van het decor. Ik ga ook echt VOEDSEL klaar maken! Eng hé!

Dat kan ik gewoon. Ik voel het!

De jury: de families!
Mijn paasbrunches zijn legendarisch. Vaak niet door de happen maar door het decor. Hierboven de families in 2009. Wat kilo's en centimeters minder of meer dan nu in 2014.  Vond dit hierboven tot nu toe de leukste Paasbrunch. Mijn huis was toen nog één brok beton en nog niet af.

Dit spektakel ga ik dit jaar overtreffen!  Ik ga hapjes maken danzij de huismoeke-bijbel de Allerhande! En dat zonder kookplaat!

Zo! Eat that! Fluitje van een cent. Gewoon twee dagen boodschappen doen en 's ochtends van acht tot elf knallen. Appeltje/ paaseitje! Tijd om aan te vallen families!

Gezellig! En ze vonden het lekker! Tuurlijk zijn ze makkelijk...maar ook eerlijk en heftig.

Oh ja... Zwager Joris heeft een partytent gekocht voor buiten het eetcafé tijdens Koninginnedag. Even je bord neerzetten en meehelpen. Zullen we even klokken hoe snel het opbouwen gaat? Kijk je uit dat je niet op de poedel staat?

Stop de tijd! Dát is snel Joris! En nu? Iedereen al buikje rond? Huh? Is alles al bijna op?  Dan gaan we de boot in! Eieren zoeken op het eiland!

Een blije vader en moeder... fijn uitzicht.

En zeemeerminnen... ook fijn uitzicht. Zijn we al bijna bij het eiland? Zwieren en zwaaien tijd! De mannen hangen de nieuwe schommel op. En de vrouwen?  

Die zitten pal in de zon. Kijken over het water en bespreken nieuwerwetse dingen. Zoals boeken verslinden op een e-reader. Mijn moeder heeft het over haar favo-boek. Schoonmoeder Kiki lijkt het wel wat...

En? Ken je het boek?  En heb je een e-reader of lees je van een dode boom?

gelukkig. Het grut is wel groter maar nog niet te oud voor zoeken. Winnaar was neef Max. Hij vond het gouden ei dit jaar.  Al zo laat? Dan instappen allemaal!  Snel de boot weer terug! tijd voor koffie, thee en voetbal!

Tante Ria met tas en schoonmoeder Kiki. Nog steeds de pineut. Lopen lukt stap voor stap. Door twee laffe gasten. Amsterdam Noord... twee inbrekers in huis en in de hoek gesmeten. Ze hebben geen benul. Al weken, maanden pijn.

We zijn weer terug! Aalsmeer is vandaag een droom. Hou van het water en de sappigheid in deze tijd van het jaar...

Poeh. Avond. kapot. Eindelijk tijd voor een plog.

Opruimen doe ik morgen wel En mijn twee kantjes to do wegkrassen doe ik ook ooit.

Ik wens jullie allemaal een fijne tweede PaasHazes dag.

Mijn dag was goed. Ik geef hem een 9,8

Morgen weer een dag en zeker een blog! Want dit heb ik zó gemist!

Reacties op JA! Weer een plog! Want het is #PaasHazes en ik heb tijd, puf en het zit me mee!

Edo van Santen 21/04/2014 | 00:19 uur

Gelukkig weer een plog. Hulde! Fijne 2 paasdag!

 
Yukiko 21/04/2014 | 06:07 uur

Hier word ik zelf ook blij van.

 
Puur 21/04/2014 | 10:49 uur

@edovansanten miste dit echt... Plogsoap laat me nut en kick van de dag zien. Fijne Paas voor jou en familie!

 
Plaats jouw reactie