Ik zweef......zxc3xb3 gaaf was de twittercruise!

Anna-Maria
op zaterdag 24 oktober 2009 om 06:00 uur

 

film @marlooz

Waarom was het zo geweldig?  Waarom loop ik al de hele dag in de wolken? Omdat ik weer besef hoe geweldig Twitter is.

En dan heb ik het niet over het nieuwerwetse twittergebeuren vol Zwitsal meisjes en Hyves berichten...Nee, ik bedoel de mensen die geloven in samen delen... Het delen van energie, creativiteit, talent en vriendschap.

Twitter is de moderne KRING . Compleet met meetings, love soaps, rauwe bizznizzz!

Was je erbij gisteravond toen een nieuw hoofdstuk aan de twitterhistorie werd toegevoegd? Ik hoop voor je dat het antwoord JA is...anders moet je het doen met deze beelden;

 

beelden xc3xa9n film van @JeeeM

Twittercruise by Anne Helmond.

@timvandendool en @rust  *kledingcode TWEET TWEET*

foto's @silvertje

Klapper en kippenvel moment van de avond vond ik het optreden van Tom Beek.

Aan boord was het te gezellig (kreeg de IRL pratende massa zelfs met moeite de boot af)...dus sprak ik met hem een klein optreden af in loungeplek www.werck.nl . Probeer je voor te stellen.. plots stroomt Werck vol coole mensen met vogels op schouders en telefoons vastgegroeid aan de hand.... Daaruit weekt een man zich los met boa en speelt IEDEREEN plat. Ik was weerloos en kon alleen maar zwijmelend naar boven staren. Ik heb zo'n zwak voor mensen die dingen met heel het hart doen en daar ook nog heel goed in zijn. Dat is de dweper in mij.

zie hier een filmpje van @milkshake

Hoor je me de hele tijd roepen.."hij is echt goed he"....?

Tot slot nog een mooie tekening van Ruben van www.burorust.nl En dan is de twittercruise echt voorbij. Jammer, jammer...

Graag hoor ik van je hoe jij de twittercruise heb gevonden...en zijn er nog meer foto's of filmpjes?

update;

de foto's van @Renewouters !!

Twittercruise2009-1-21 by Rene Wouters.

@loesvandokkum en @marinalog   

Reacties op Ik zweef......zxc3xb3 gaaf was de twittercruise!

Kwekker 30/10/2009 | 01:30 uur
Dat zag er inderdaad zxc3xa9xc3xa9r gezellig uit, ik hoop dat zo;n fenomeen ook zal ontstaan met mijn 'Kwekker' Hihihi
 
Marloes 07/11/2009 | 12:10 uur
Perfect, zoals alle door jou georganiseerde feestjes! Ik kijk nu al uit naar de volgende!
 
Plaats jouw reactie