Ik zou wel Eddie Mantel willen zijn.

Anna-Maria
op zondag 26 oktober 2014 om 21:15 uur

 

Fotostripverhaal_mei_1959_1

Eddie Mantel is een fanatieke weblogger. Zijn blog gaat over vroeger, mooie vrouwen, muziek en Aalsmeer.

Eddie Mantel is ook de lieve opa van mijn zoons.

Ik verslind zijn blog. Eddie heeft smaak en kan mooi vertellen. Prachtige verhalen over zijn jet-set jeugd. Smeuïge foto's van toen en nu. Hij deelt muziek waar ik niet zo snel aan denk en ik hou van zijn humor.

 Ik zou hem best wel willen zijn. Ken weinig mensen die zó genieten van het leven.

Vandaag las ik absoluut één van zijn beste blogposts ooit. Over je jong voelen en vriendschap. Woord voor woord waar. DIT MOET JE LEZEN.

 

Eddie is cool. Trots op hem.  mét of zonder marmot.

 

Muziek van de dag is Eddie-style... Ze zingt vaak op zijn blog.  Doris Day is net negentig geworden! Even wegdromen... Om het met zijn woorden te zeggen: Onderuitgezakt in de bioscoop gaf ze hem een onbeschrijfelijk gevoel.  

Reacties op Ik zou wel Eddie Mantel willen zijn.

Ximaar 27/10/2014 | 09:24 uur

Ik neus ook al jaren af en toe op z'n site en zou dat niet doen als ik het niet interessant zou vinden. Toch mag ie voor de lange stukken wel eens de leesverder-optie mogen gebruiken, soms scroll ik me een lamme vinger om bij het volgende bericht te komen.

Doris Day is laatst 90 geworden. Die zouden ze nu wel eens mogen interviewen over haar huidige kijk op Que sera sera. Denkt ze nog steeds xi maar of ziet ze het nu heel anders? ;-)

 
Plaats jouw reactie