Ik zie...ik zie...

Anna-Maria
op zaterdag 25 april 2009 om 13:49 uur

 

oog telefoon 020 by you.

Nog zoveel beroepen wachten op mijn mega talent.

Zo weet ik zeker dat ik een geweldige moeder Teresa zou zijn. Hier en daar wat tumoren wegtoveren en veel luisteren. Alleen iets minder eten zou een probleem zijn.  Ook kom ik door tijdgebrek er niet toe aan het aanzetten tot een wetenschappelijke revolutie of een het bouwen van een mega kunstwerk.

Ik ben net veertig dus het ontwerpen van dat fantastische boomhuis kan nog even wachten en het starten van het lekkerste snoepwinkeltje ooit in Amsterdam doe ik wel als de kinderen het huis uit zijn.

Wel heb ik nu de stap gezet naar het "goeroe-schap". Vanaf nu ben ik de enige echte Twitter Goeroe van Nederland.

Dus kom maar op met de vragen...ik heb altijd gelijk!

Reacties op Ik zie...ik zie...

mack 25/04/2009 | 20:02 uur
Moeder Anna-Maria. Ja, dat zou zeker kunnen gaan werken. Je lach klinkt alvast zalig.
 
Plaats jouw reactie