IK WIST WEL DAT IK NIET GEK WAS...ER ZIJN ER MEER MET DEZELFDE TWITTER TIC

Anna-Maria
op maandag 17 december 2007 om 23:21 uur

 

Twittertea_in_amsterdam_twitter_twitter_

kunstwerkvan 10inc

Soms moeten plannen werkelijkheid worden.

Een echte twittertea was ook zoiets. Leek me zo leuk. Een tafel vol stoere vrouwen met blinkende mobieltjes. Bloedzenuwachtig was ik. En wat bleek? Het werd zelfs nog fantastischer dan ik had durven dromen.

Die leuke Isheila bleek een lieve oud-collega van ooit, Marjolijn was alweer ravissante en bekeek de wereld weer superscherp. Suska zat naast me en het leek wel of ik haar al jaren kende ( is ook zo,maar dan  'op zijn logs' ) Marlooz was gewoon erg cool, Sanne wil ik wel elke tea naast me en Loes is inmiddels een vriendin die me beter kent dan ik mezelf. Sara was er gelukkig weer bij. Phoefs hoge hakken zag ik alleen op een Iphone jammer genoeg. Knappe klompen was net zo overweldigend als haar log... en 10inc en helie waren gewoon gaaf en heftig. Leolovestwittertea xc3xa9xc3xa9n brok slim en passie...net wat ik al dacht.

De rest zat te ver weg en heb ik zelfs niet kunnen spreken.  Volgende keer dan maar.

Dat zegt genoeg toch? Niet?

Kijk dan maar naar de filmpjes


Twitter Tea @Bakkerswinkel from Marloes Veldhuizen on Vimeo.

en

Twitterdames stellen zich voor... from Leoloves on Vimeo.

en de Flickr foto's van Marjolijn...

Reacties op IK WIST WEL DAT IK NIET GEK WAS...ER ZIJN ER MEER MET DEZELFDE TWITTER TIC

Suus 18/12/2007 | 11:21 uur
het was zo leuk!! en ja,we misten Marina!
 
Plaats jouw reactie