ik was alweer jarig...en toch ook weer niet..

Anna-Maria
op zondag 04 juli 2010 om 12:20 uur

 

Blijburg 
Ik ben dol op ruige feesten en blije mensen.

Maar merk dat ik wat mijn verjaardag betreft steeds behoudender word. Komt ook een beetje door de verhuizingen van de laatste jaren. Geloof me... verhuizen en verbouwen maakt meer kapot dan je lief is. De glans is er soms een beetje vanaf. Ik zoek nog steeds mijn plek bij al die vierkante meters en wil stiekem een schrijfhut in de tuin a la Roald Dahl. 

Voor mijn verjaardag vroeg ik  twee 'belevenissen" . Een dag met blonde god op de electrische scooter door Amsterdam ( mensen laten schrikken en nieuwe dingen absorberen) en 's avonds extreem veel knoflook bij de Pasta Vino.

Edward maakte de dag extra smeuig... we gingen niet met zijn patser cabro de stad in. Nee, ik moest achterop op 'het 'born-to-be-wild" monster.

linklijst

rij je mee?


 

Reacties op ik was alweer jarig...en toch ook weer niet..

mack 04/07/2010 | 13:57 uur
Van harte gefeliciteerd, dat je nog maar lang en gelukkig moge leven en dat Twitter een langzame en pijnlijke dood sterft.
 
anna-maria 04/07/2010 | 14:14 uur
@mack dank je voor je lieve woorden... doet me goed. Kom je gauw naar Amsterdam?
 
mack 04/07/2010 | 14:39 uur
Wat zou je in Amsterdam moeten zoeken wat je in Vaassen niet hebt?
 
Roos 05/07/2010 | 17:56 uur
oooo en leuk he, ik kende iemand die was zijn schoonmaakster (van Roald Dahl!). En weet je dat ik ook een schrijfhut wil, ik klapte tegen het plafond om mijn wens door jou zo zwart op wit te zien staan. Of wens..wens..soms denk ik er met weemoed aan, aan zo'n plekje. Zo'n plekje met Jan Wolkers op latere leeftijd als huisgeest en binnen de sfeer van een bloeiende kas. En dan in een tuin in de duinen eigenlijk ook nog.
 
Sara 28/07/2010 | 22:50 uur
Oeh dat ging hard! Klinkt als een mooie dag!
 
Plaats jouw reactie