Ik vraag niet veel...alleen dit kleine lampje....

Anna-Maria
op zondag 05 oktober 2008 om 20:31 uur

 

woonbeurs amsterdam oktober 2008 103 by you.

Mijn lievelingslamp voor een habbekrats; ontwerp Marcel Wanders

Ik bezocht vandaag met hartsvriendin Marjan de woonbeurs in Amsterdam RAI. Een sukkelige poging om me een beetje te bemoeien met het nieuwe huis. diep in mijn hart weet ik toch wel dat Edward er iets moois van gaat maken. Mijn taak is ervoor te zorgen dat het niet te veel gaat lijken op de wachtkamer van de tandarts. De rest gaat vanzelf ;-)

En toen zag ik het licht...deze heerlijke lamp. Precies wat het huis nodig heeft. Met een beetje sparen red ik het in 2014. ...

Eigenlijk hoefde er niets te veranderen...het was al mooi.

DE WOONBEURS FOTO"S 

Reacties op Ik vraag niet veel...alleen dit kleine lampje....

Plaats jouw reactie