Ik vier plog vier!

Anna-Maria
op vrijdag 17 januari 2014 om 23:48 uur

 

Wakker. Fris en fruitig. Ooit was ik een nacht mens. Maar dat was ooit.

Haren krullen achter scherm. Giel Beelen op. WTF! Volgen de adds bij www.geenstijl.nl moet ik aan de isuline. Weet internet iets dat ik (nog) niet weet? Ach... dat internet weet zoveel ;-)

Zie dat neef Daan vandaag brilloos is. Niet vergeten bril dit weekend zijn kant op te sjouwen.

Elke minuut telt bij het naar school brengen van oudste. Vrijdag is 'verhuiswagen over klein slootje draaien'-dag.  Niet handig maar RESPECT voor man achter het stuur.

Whoesj... en dan gelijk naar hoofdkantoor Puur. Ik werp een melancholieke blik naar rechts. Berlage wilde dit niet!  Stadionplein gaf licht en ruimte aan de buurt. Baksteen gaat dat niet doen. Sukkels.

De grote stoelendans om de parkeerplek.

Gevonden! Mijn auto is ook een soort van plog  met mijn foto's. Ontwerp is van @slindenhof .  Veel zomers geleden organiseerde ik samen met hem en stoere Roos de tweede instagramwalk ooit.  Ik spotte de eerste in NY.  Hoe dat was? Bizar dromerig en goed!

Fles jus halen bij mooiste bakker van Amsterdam. Nét nieuwe lampen speciaal voor ons.

Klim, klim, klim of lift knopje druk?

Wat nou lachen? Helemaal niet lachen! Laatste dag stagiaire Deborah. Superpersoonlijkheid en goed hart. Shit.

Ik ben een nomade. Ongrijpbaar. Zonder plek. Zonder rust. Schrok bij het maken van deze foto hoe lelijk mijn bureau was. Liefdeloos. Zal ik toch maar een plek grijpen en eigen maken?

I'm the king of the world!

Lunchtijd. Lars op de achtergrond vervaagt langzaam van de foto omdat hij over een paar weekenden gaat emigreren naar een berg op Ibiza. Ook jammer. Vacature staat vandaag online!

Ok. over een uurtje afspraak in Weesp. Nog even Amsterdam-lucht inademen en gereserveerde jurk ophalen.

Kantoor is op een koprol afstand van de Kalverstraat. LE VENS GE VAAR LIJK! gelukkig vallen veel boekenwinkels in de buurt om. Mijn grootste zwakte. Maar ja... de boekenmarkt is ook lekker...

Jurk was ook blij om mij te zien.

Bag lady.

Hoeden! Dol op vrouwen met hoeden.

En op niet alledaags.

Daarom hou ik van Amsterdam.

Je verwacht het niet hé? Uitverkoop overal en meer scoren dan je van plan was in een uurtje. Mart Visser jasje. Moest! Selfie maken in V&D = sneu= no life.

Snel naar afspraak. Deze hoed was te prachtig om negeren.

Boeket voor schoonmama en mijzelf.

Harde werkers op de markt. Nee ik gaf geen klein tikje.

Ik kreeg een ingeving!  Ik ging zo de klant paaien met meest geweldige uitvinding van Amsterdam dit jaar. De beroemde gesmoltenballenkoekjes van Vera. Niet te weerstaan. Filmpje!

Hoed.

En op weg! Slingerpad langs de Vecht. Anouk en ik zijn er bijna. Gaat goed komen vandaag want we hebben sjoege en chocoladebal-koeken. We zijn onoverwinnelijk!

Knisperzak uit kofferbak.... Speciaal op verzoek van @Ellemijn het koek adres. Eet smakelijk iedereen!

Na veel gekauw en lijstjes afstrepen was het goed! Klant heeft vertrouwen De zon is onder dus op weg naar de stal. Anouk gaat bij Amstelstation er uit en ik duik in de file.

Weer geen keukenprinsesdag. Mazzel voor grut. Het werd een shoarmapizza. Mét jus en ananas.

TV smaak van grut gaat steeds meer de goede kant op. Top Gear, Big Bang Theory en Wie is de Mol op uitzending gemist.

Net voor het slapen gaan nog raar bericht in mijn pulpkrantje van vandaag. Nee.. zou ik niet willen. Gaat over een pil die slechte herinneringen kan vervangen door goede. Mijn favoriete film. Maar zonder zwart geen wit. Hoef ik dus niet.

De dag was vandaag hagelwit. 

Reacties op Ik vier plog vier!

jacob jan 18/01/2014 | 00:11 uur

Geweldig om te zien.
En toch.., wat ben ik blij dat ik niet in een grote stad woon en werk. Wat een prikkels, daar zou ik allemaal achter aan willen, mee willen doen, proeven ruiken... En ik zou helemaal doordraaien. Nee, geef mij maar mijn rustige dijk om over te wandelen (en hardop mijn theatertekst tegen de bijna lege weilanden te roepen, de koeien staan nog binnen, slechts hier en daar een schaap of een oude ezel)

(Oh, het was een controlevraag. Ik had butterscotch ingevuld, en wordt vanwege mijn smaak uitgescholden voor spammer)

 
marloes 18/01/2014 | 09:04 uur

HA! jij maakt in een dag meer mee dan ik in een week...en toch zou ik niet met je willen ruilen. Het bourgondische leven voelt zo goed.

 
Elja 18/01/2014 | 09:45 uur

Oh wat heerlijk dit, wat heerlijk heerlijk. En precies zoals ik dacht dat jouw dagen zouden zijn.

That's the life.
PS Prachtig motto.

 
Elja 18/01/2014 | 09:45 uur

PS Wat voel je je dan een sukkel als je de controlevraag verkeerd invult. LOL.

 
Plaats jouw reactie