Ik maak je vandaag blij met een mooie linklijst!

Anna-Maria
op maandag 10 april 2017 om 07:20 uur

 

KLIK EN GENIET!

www.debuikvanRotterdam.nl
Vandaag was @Gijsbregt in de uitzending van #UurvanPuur op radio Aalsmeer. Een ondernemer met gevoel, hart en een instinct voor dingen die werken. Eén van zijn bedrijven is dus de Buik van Rotterdam. Dé plek om plekken in Rotterdam te vinden waar je eerlijk en heerlijk kan eten. Mooie opmerking van @Gijsbregt: Als iets tegenvalt of slecht is dan plaatsen we het niet. Pure positiviteit. Hou ik van.

Hierrrr klikken als je, je dag met een lach wil eindigen (of beginnen)

Ken je de site van Elja? Ze blogt ook ELKE dag. Hier een mooie post over hoe je een blogarchief up to date maakt... en fijn vindbaar.

Ken je de Photo-sharing-site Flickr? Al jaren zo verliefd op. Eén van de plekken waar ik kan verdwalen is hun afdeling THE COMMONS Veel grote archieven (maar ook kleine obscure) hebben hun fotoarchief hier geplaatst. Dé plek om  je hele zomer te verdromen. Platen met een kort verhaal. De rest verzin ik erbij! Kijk eens deze lijst!

Ook een lijst om te blijven plakken: Radiogarden. Nou, nou, nou. Elke stip staat voor muziek, soms het vrije woord én natuurlijk het hele uur een nieuwsuitzending. Dát vond ik het meest frappante aan deze ontdekking. Over de hele wereld, Van Groenland tot Hawaii piepen alle radiozenders simultaan op de seconde af het hele uur het nieuws in! Hoe tof is dat? De wereld is klein.

Laatste link: tijd om te slapen. Truste!

Tot morgen!

 

 

Reacties op Ik maak je vandaag blij met een mooie linklijst!

Anna-Maria 11/04/2017 | 07:22 uur

@Marielle dat is een mooie fijne lijst GO GO GO

 
Plaats jouw reactie