Ik leef nog...maar wel in een zwart wit film.

Anna-Maria
op dinsdag 26 mei 2009 om 17:39 uur

 

vloerbedekking kiezen die matcht met motorpak by Puur Amsterdam Evenementen.

Op een industrieterrein tussen een Mac Donald's en een kauwgomfabriek had ik een date met Edward.

Een half uur te vroeg en dan komt je schlemielige leven helemaal keihard op je af. "Wat doe ik hier in godsnaam" schreeuwde ik diep van binnen. Om me heen zag ik bebaarde verkopers terugkomen met een lunch in een bruin kartonnen zak. In een hoek hoorde ik stemmen vanachter een oude PC komen...Een soort horror film. Een wereld waarvan ik nooit het nut heb ingezien. Auto's, behang, vloerbedekking...zoiets moeteen bulderlach teweeg brengen...meer niet.

Ik ving iets op van korting...Ook zo'n leugen. Na twee jaar verhuizen en verbouwen snap ik hoe het voelt om een rib uit je lijf te missen.

Uiteindelijk kwam mijn blonde god. Hij wikte en woog en zag en overwon. Na de grijze muur, licht grijze trapleuningen, grijze tafel, antracieten open haard en donker grijze tegels wordt de vloerbedekking op de eerste verdieping...

grijs.

vloerbedekking kiezen die matcht met motorpak by Puur Amsterdam Evenementen.

Reacties op Ik leef nog...maar wel in een zwart wit film.

mack 29/05/2009 | 23:52 uur
Jouw blonde god rijdt motor? Of heeft net als ik een helm op in de Alfa?
 
Anna-Maria Puur* 31/05/2009 | 02:00 uur
@mack zoets noem je penopauze. heel logisch...hij heeft ook een rode snelle rubberboot...en mij natuurlijk ;-) !
 
mack 31/05/2009 | 21:02 uur
Een vrouw als jij aan zijn zij en dan toch penopauze. Ik zou hem naar de psychiater sturen.
 
Rob 02/06/2009 | 21:15 uur
Gi gi gi, helm ook grijs ????
 
Plaats jouw reactie