Ik ben zo nerveus! Escaperoom gaan we morgen testen! Wat vind je van het logo?

Anna-Maria
op zondag 09 augustus 2015 om 13:00 uur

 

 Ik ben nerveus.

Maanden voorbereiden en over 11 uurtjes gaat het echt gebeuren.

Morgen test ik mijn escaperoom in Utrecht. Ik onthul de naam en weet dan eindelijk met zekerheid of ik hem snel kan openen. Het eerste testteam staat over 11 uur voor de rode deur. Klaar om opgesloten te worden

Vrijwillig.

Ze hebben één uur om alle raadsels op te lossen en zich te bevrijden uit de werfkelder. Dan testteam twee en testteam drie.

...

Een escaperoom bouwen duurde langer dan ik dacht. Veel tijd. Veel geld. Veel liefde. Veel werk. Website gaat pas deze week online.

Raar toch. Ben heel gespannen.

De hele tijd is er een sussend stemmetje in mijn hoofd. "Het is goed als het mis gaat... daar leer ik van. Een slechte generale repetitie is perfect voor de escaperoom. Een dag van tegenvaller op tegenvaller is juist nodig."

Ik hoop zo dat het morgen goed gaat.

Hier alvast op facebook de primeur: het logo. En? Wat vind je er van? Morgen roep ik hier wel hoe het was.

Nu proberen te slapen. Morgen komt vroeg zat.

Reacties op Ik ben zo nerveus! Escaperoom gaan we morgen testen! Wat vind je van het logo?

Cor Noltee 10/08/2015 | 18:38 uur

Heel veel succes!
Kom graag kijken als ik ui Zui Afrika "escaped" ben

 
Plaats jouw reactie