Ik ben totaal idolaat van George Lois. Daarom kreeg Elja Daae vanavond zijn boek mee.

Anna-Maria
op maandag 03 november 2014 om 23:21 uur

 

Ik heb deze man, George Lois, heel erg hoog zitten. Ik plogde al eerder over hem. Hierrr. George Lois.  Toen ging het over zijn statement: Als je niet totaal kapot bent aan het einde van je dag ...dan ben je gewoon een bum ( sukkel, sneuneus etc)

Hou zo van die man. Echt zo iemand die ik al bladerend gewoon op wil vreten. Duidelijk en Snel. Zijn book Damn good advice for people with talent is geweldig! Waarom vind ik hem prettig?  Hij knielt amper, gelooft in zichzelf, is trots op de keuzes van zijn leven en heeft hele mooie dingen gedaan ( of laten maken).

 

Hieronder plak en typ ik tien Lois opmerkingen... dan weet je over wie ik het heb. Mooie man.

 

 

 

Betekenis Oxymoron

 

 

ok.. de laatste.

  Musica van de dag is een tip van Tom Beek.

Dit is fabelhaftig prachtig.  Een man met de naam Raaf die Paganini op de sax speelt. Neem hier even de tijd voor.

Truste. Tot morgen. Dan weer een blog!

 

Pssst Elja geeft heus mijn boek wel terug. Daar twijfel ik niet over, Mooie blog ook van haar vandaag: Middelbaar worden we allemaal.

Reacties op Ik ben totaal idolaat van George Lois. Daarom kreeg Elja Daae vanavond zijn boek mee.

Plaats jouw reactie