IK BEN GEEN TRUTJE

Anna-Maria
op donderdag 24 november 2005 om 11:22 uur

 

Mag ik nog even iets rechtzetten?

Het feit dat ik in 5 jaar transformeer van een lollig stoer mens in een weekdier, dat alleen maar kan denken in kinderen, koken de was en behangentjes is toch logisch?

Dat maakt me toch geen burgertrutje! Of toch wel?

Ik voer heus wel Alexis Colby-achtige gesprekken over de ZAAK deze ochtend.

0f is het gewoon zover?

Reacties op IK BEN GEEN TRUTJE

Reiziger 24/11/2005 | 12:12 uur
Nee hoor, wanhoop niet. Onderhuids sluimert bijna altijd nog het stoere mens. Daarom is het goed dat de ZAAK er nog is, dat houdt je uit het koffie-en-praten-over-de-lieve-kindertjescircuit. Zolang je Dex Dexter maar buiten de deur houdt. :D
 
Yukiko 24/11/2005 | 13:06 uur
Dat verzucht ik zelf ook regelmatig. Ik hou me maar vast aan het feit dat ik heus heel anders ben dan het lijkt als moeder van vier koters. Sterker nog ik voel me niet anders dan in de tijd dat ik de catcrawl deed over zwabberende trossen.
 
Jolie 24/11/2005 | 13:39 uur
Nee zeg, elke gedachte Kind/Koken/Behangetje is een Zeer Tijdelijke Periode, waarnaar een mens later Enorme Heimwee schijnt te hebben. Dat beweert tenminste een krantenknipsel op mijn bureau :? Zo'n knipsel waar je blij EN depressief tegelijk van wordt, ken je dat?? Blij dat je geen "vewend verveeld rotwijf" (quote) bent dat niet "kijkt naar zandtaartjes." En depressief omdat je kennelijk ook geen moment mag verlangen naar 1 middagje ongestoord aan een opdracht werken, want dat leitd steevast tot "Spijt Over 10 Jaar" :? ;) ik zou het eigenlijk moeten scannen..... ;) Maarja, "Mama ik plasje op het weeceetje doen" ;)
 
HUUB... the master of the dots 24/11/2005 | 13:50 uur
neen hoor, dat noemen ze volwassen worden...
 
Yukiko 24/11/2005 | 14:20 uur
@ Jolie, ik heb het ook wel zo... ik wil er zo graag zijn voor die kindertjes, hun lelijke tekeningen bewonderen, hun verhalen over jongens aanhoren, enz. enz. maar soms wil ik zo graag even iets voor mijzelf en ik word al negen jaar opgeslokt.
 
Mette 24/11/2005 | 15:32 uur
dat kan toch allemaal gewoon tegelijk? waarom is het minder om het over kinderen en hun opbvoeding te hebben juist zxc3xacj zijn weer de toekomst, niets belangrijker dan dat toch we laten ons door anderen nog teveel aanleunen wat interessant is en wat niet gewoon lekker over je kinderen blijven praten hoor! hartstikke leuk! :-)
 
Rob 24/11/2005 | 17:47 uur
Er zit een G tussen,.............. :P
 
Nirvana 24/11/2005 | 18:03 uur
"'k Ben Brahman. Maar we zitten zonder meid," schreef J.A. dxc3xa8r Mouw.
 
Jolie 24/11/2005 | 21:44 uur
@Yukiko, negen jaar: topsport! Precies mijn ervaring: de tweestrijd. @Nirvana, een meid, ja, een huishoudster! Nou, ik hou niet van blikken op mijn vingers ;) ik heb het artikel dat ik noemde gescand, nu nog de 2 helften aan elkaar photoshoppen + uploaden ;)
 
Nirvana 24/11/2005 | 21:56 uur
@Jolie: een beetje heer of dame van stand had vroeger een huishoudster. Dat gold ook voor Dxc3xa8r Mouw. Daar ging het me niet om: het ging over het door elkaar heenlopen van 'hogere' en alledaagse dingen, wat in de beroemde zin van Dxc3xa8r Mouw fraai en bondig wordt weergegeven.
 
Jolie 24/11/2005 | 23:52 uur
Aha, ik snap het Nirvana, de ervaring van (o.a.) Anna-Maria: ZAAK versus alledaagse huishoudelijke.. Hier het gescande artikel over heimwee naar kleine kinderen hebben
 
Nirvana 25/11/2005 | 06:39 uur
@Jolie: Nee, niet haar zaak (ook dat is alledaags), maar Anna-Maria's hogere idealen.
 
Anna-Maria 25/11/2005 | 10:06 uur
@ wat mooi Nirvana @ Jolie dit artikel spookt, sinds ik het las, ook al tijden door mijn hoofd. Beb blij het nu te 'hebben'. Wat mooi geschreven he? De melancholie van de toekomst.
 
Nirvana 25/11/2005 | 14:29 uur
@Anna-Maria: Hier kun je het gehele gedicht lezen, als je wilt.
 
Plaats jouw reactie