Ik ben er weer! Terug op het nest...Bakkum sweet home.

Anna-Maria
op donderdag 13 maart 2008 om 09:25 uur

 

Bakkum_huisje

Met pijn in het hart verkocht ik toen mijn vaste stek op Bakkum.

Sindsdien zwierf ik van plek naar plek en huurde de meest geweldige bouwsels. Maar vanaf nu ben ik weer een echte 'zwarte voeten kamper'. Volgens Edward was de wind en de kou lang niet zo erg. Nee, het vastmaken van het dak en de liters water die dan je nek in liepen..dat was erg. Zelf zat ik maandag hoog en droog op kantoor en heb het huisje nog niet moegen bewondere...ongezien gekocht op Marktplaats. maar zeg nou zelf; is het geen droom?

Bedankt Papa, Eddie, Daan, Kiki, Edward en Nico. Dat het vanaf nu maar elke dag boven de twintig graden mag zijn.

Bakkum Power is weer terug!

Reacties op Ik ben er weer! Terug op het nest...Bakkum sweet home.

Marloes 13/03/2008 | 21:20 uur
Het is geweldig mooi. Ik zou willen dat de man wat meer avontuur in zijn aderen had, dan kocht ik ook zo'n huisje en bracht ik de hele zomer er in door.
 
brownie 15/03/2008 | 10:27 uur
Prachtig Anna Maria, gefeliciteerd met jullie aankoop, en ik help je hopen dat het heeel veeel dagen schitterend weer mag zijn , dan kom ik , als het mag, even bij jullie langs fietsen !
 
Mo 16/03/2008 | 21:05 uur
Wat een mooi huisje! Dat worden weer lange dagen Bakkum plezier!
 
Noud! 17/03/2008 | 16:55 uur
Ziet er mooi uit! Allen zou Bakkum me niet zo trekken. Doe mij maar gewoon Renesse. Ofzou ook dat een oude herinnering zijn die maar beter herinnering moet blijven?
 
18/03/2008 | 21:27 uur
Wanneer kunnen wij m een paar dagen huren ??? Wat is ie mooi !!!!!!!!!!!!!!! Liefs, Sor
 
marian 31/03/2008 | 11:28 uur
Hee Anna Maria! Wij stonden 2 of 3 seizoen terug tegenover elkaar op het zwarte poten kamp... Dit noem ik geen kamperen meer hoor! Wat een prachtig huis zeg. Wij staan er inmiddels ook weer, nu achter aan de bosrand, nummer 1225 (wat meer kinderen, mooie omgeving). We hebben enige tijd geleden jullie zakelijke nieuwsbrief ontvangen en waren onder de indruk van de professionele opzet. Hoop dat alles goed met jullie gaat en wie weet tot ziens op Bakkum. groetjes, Marian en Hans (en kids / inmiddels 2 jongens)
 
Plaats jouw reactie