HOU VAN DEZE WERELD...DE TURKSE MARKT IN BEVERWIJK...LOOP JE EVEN MEE?

Anna-Maria
op woensdag 13 februari 2008 om 23:41 uur

 


Genieten van de Turkse Markt from annamariaheeftgelijk on Vimeo.

Reacties op HOU VAN DEZE WERELD...DE TURKSE MARKT IN BEVERWIJK...LOOP JE EVEN MEE?

Annewil 14/02/2008 | 00:01 uur
Heerlijk he... wij zijn ook echt fan van de Zwarte Markt. Hooguit twee keer per jaar, moet ik eerlijk zeggen, want dan hebben we 't wel weer gezien (zou waarschijnlijk anders zijn als ik 'om de hoek' woonde). Raymond heeft ook wel eens een echte turkse scheerbeurt gehad daar (was hij erg blij mee). Wat ook leuk is: daar verse munt kopen om thee mee te maken (ooit zxc3xb3 geweldig geholpen door een toevallige passant die wij vroegen waar hij z'n munt vandaan had gehaald - er werd gelijk persoonlijk voor ons de beste munt uitgezocht, compleet met instructies over hoe je die 't best kunt bewaren, etc. super!) En inderdaad... net of je op vakantie bent...
 
Jeroen Mirck 14/02/2008 | 23:41 uur
Je lach is aanstekelijk! Zelf ga ik geregeld naar de Turkse markt in Amsterdam Osdorp. Veeeel kleiner dan Beverwerk, maar ik eet er precies dezelfde Turkse pizza's! :)
 
Willem 15/02/2008 | 19:05 uur
Hxc3xa9, da's bij mij thuis! Ik heb daar ook nog achter de kraam gestaan. M'n kleine zus trouwens ook, die stond in de haringstand. Ik kom er nog elke keer als ik in Nederland ben. Daar haal ik m'n merkkleding vandaan.....
 
anna-maria heeft gelijk 27/02/2008 | 22:17 uur
@willem sommige dingen zijn zo logisch...:-)
 
Plaats jouw reactie