Hoe snel kan het gaan...spontane inzameling op TWITTER. en dan hebben we zomaar 830 keiharde euro's voor mensen met een groot hart.

Anna-Maria
op woensdag 27 augustus 2008 om 21:31 uur

 

Twitter_inzameling_twinzameling

We hadden een missie Mike en ik...

We zoefden vandaag door de IJtunnel om een dik pak geld naar het leefkringhuis in Amsterdam Noord te brengen. ACHTHONDERD EN DERTIG EURO EN VEERTIG CENT !

Geen kattenpis dus. Geld dat bijeen was gebracht tijdens een actie van Mike Verbruggen op Twitter (ja daar ga ik weer).

We werden daar hartelijk ontvangen door een van mijn helden, meneer Paul Scheerder. Elke keer als ik hem zie is hij voor mij de personificering van het goede van de mens. Rustig, groot hart, geen gedoe...gewoon handen uit de mouwen.

Want geloof me..er is veel kwaad in de wereld. En dit geld helpt echt.  Bij de zoetste thee ooit vertelde hij me over de laatste jaren, over de buurt en vooral de kleintjes. Kinderen die onder zijn dak een veilig huis kregen toen gas en licht werden afgesloten, het thuis niet meer ging of nog erger...toen er geen thuis meer was. We hadden het over de voedselpakketten en over explosieve situaties.

Ben blij dat  er mensen zijn die geloven in een handje helpen en de bitterheid laten wegdrijven en zien dat kinderen het soms in hun leven al zwaar genoeg hebben. Een beetje liefde en harde euro's maken dan het verschil.

Dank jullie wel  lieve twitteraars....@2525 @amsterdamant @bregisback @camathome @dulk @erwblo @gemmeke @gerben @isheila @iskander @jllesdotcom @lbroekman @liesjelogthet @localjoost @marinalog @michielb @niconol @niektenhoopen @petrah @puur @raidho @rolandvanveen @rotjong @taps @timkro @tjarko @tralajanna @vanmaanen @zjuul @zazoukids en alle off line donateurs...

Twitter_inzamelingsactie_leefkringh

   meer informatie over dit unieke project  Bij ons thuis, de website van het leefkringhuis,

bijdragen zijn zeer welkom op gironummer:45.24.279 t.n.v. Stichting Leefkringhuizen in Amsterdam 

Reacties op Hoe snel kan het gaan...spontane inzameling op TWITTER. en dan hebben we zomaar 830 keiharde euro's voor mensen met een groot hart.

Mike Verbruggen 28/08/2008 | 00:33 uur
Het was tof! Geld inzamelen voor een goed doel is xc3xa9xc3xa9n. Maar als je er dan langs gaat en hoort en voelt hoe het echt is dat weet je zeker... we zijn goed bezig geweest. Deze mensen hebben het nodig.
 
Gerben 28/08/2008 | 00:45 uur
Nou, http://www.ditisgaaf.nl/2008/08/28/de-blijde-boodschap-twitter-boodschap/ de boodschap komt overal goed over volgens mij! Veel plezier, geluk en genot van het geld, het is voor ons (mij dan) maar geld, en jullie kunnen er meer mee doen dan ikzelf.
 
Plaats jouw reactie