Hoe puur zijn de tweets van @Puur? Marketingfacts video anno twintignegen.

Anna-Maria
op vrijdag 25 april 2014 om 13:24 uur

 

In 2009 opende ik de Social Media Club Amsterdam. Eergisteren zag ik mijn hoofd van toen weer terug. Onlinemarketeer Petersen interviewde me over de stand van zaken toen. Twitter was nog een baby, Hyves een stoere babyboomer en instagram een droom.
 
Het ging over de magie van social media en de echtheid van delen. Hoe puur is puur?
Blij te zien dat ik niet trager, laffer of minder heftig ben dan vijf jaar terug. Was toen een rare tijd...Ik moest constant uitleggen waarom ik geloofde in een wereld die elkaar slimmer en blijer maakte dankzij kennis en geluk delen op de sociale media.
 
Nog steeds horen de doven te vaak graag de enge, rare dingen. De schaduw. De rotte appels. Luister: "Het gaat niet om het kanaal...het gaat om het effect en de kwaliteit van mensen!"
 
Zit je onderaan de piramide en gaat het je alleen om hebben , hebben? Of geloof je in delen en samen sterk?

Reacties op Hoe puur zijn de tweets van @Puur? Marketingfacts video anno twintignegen.

karin r. 27/04/2014 | 20:19 uur

haha, toevallig hier ook een audio fragment onder oRen gekregen van een interview uit 2009 over bloggen bij de VPRO waar ik al die vooroordelen over bloggers moet weerleggen. het woord 'zolderkamer' kwam meer dan eens langs. grappig hoe dat nu ineens gegroeid is, gelukkig ook maar!

 
Plaats jouw reactie