Hoe lang duurt jouw levensfilm?

Anna-Maria
op donderdag 15 juli 2010 om 22:34 uur

 

Dit is zo mooi.

 Dit is waar het allemaal om gaat in dit korte leven. Niet om het juiste servies, gestreken onderbroeken in de kast of een onkruidvrije tuin. Uiteindelijk gaat het om de rauwe liefde, verbazing en de kick.

En dat bedoelde ik ook met mijn Stand up Inspiration verhaal in Toomler. KLIK HIERRRR.  

Elke dag probeer ik mijn levensfilm leuker te maken. Nieuwe dingen, mooie gedachten, avonturen vol adrenaline en klein geluk... vermoeiend maar waar...

Reacties op Hoe lang duurt jouw levensfilm?

Henk-Jan Winkeldermaat 15/07/2010 | 23:51 uur
En iedere week xc3xa9xc3xa9n ding meemaken dat je je zult herinneren. That reminds me: balletje Kalfje doen binnenkort?
 
anna-maria 16/07/2010 | 00:00 uur
@HJ dacht dat je het nooit zou vragen... ;-)
 
Roos 17/07/2010 | 19:48 uur
Mooi! Wist je dat ik me hier de laatste tijd heel erg mee bezig houd? Ik verslind boeken over BDE (bijna dood ervaringen) en heb in de zoektocht mijn angst voor de dood verloren. Ik ben aan het vinden wat ik zoek. De weg ernaar toe is heerlijk! En ik wist het allemaal eigenlijk al, maar nu weet ik het zeker. Het is precies zoals ik het dacht. Het draait allemaal om de pure liefde. Zoek niet naar de zin, zoek liefde. Voel liefde. Geef liefde. En of het nu niet waar is of wel, het is wel mijn waarheid. En ik geniet van elke seconde die ik mag leven en elke dag dat ik weer op mag staan en nog JONG ben!!! Ik ben nog jong, is dat niet fantastisch? Ik ben nog gewoon ik met de vele dingen die ik nog moet leren, maar ik ben zo ontzettend blij met wat ik heb gevonden en gezien.
 
mack 18/07/2010 | 00:29 uur
http://mack.web-log.nl/mack/2008/11/de-tijd-verstri.html Als je nog wat wilt weten vraag je maar hoor! ;)
 
anna-maria 20/07/2010 | 12:02 uur
@mack wat gaan we een lol beleven in het bloggers bejaarden tehuis... ik vind je wel een Stratego type...
 
anna-maria 20/07/2010 | 12:11 uur
@roos nog meer vraagtekens...
 
Michelle 29/07/2010 | 12:48 uur
Wat een super stukje film...
 
Plaats jouw reactie