Hoe blijf je creatief in een wereld van hypotheken, zeurende vrouwen en een tuin die nodig moet worden omgespit?

Anna-Maria
op dinsdag 12 juli 2011 om 21:34 uur

 

De laatste twee jaar  het laatste jaar ben ik iets burgelijker qua levensritme.  Minder zeven dagen en zes avonden vol onderweg of nachtbraken.  Saai...en dodelijk voor de creativiteit. Ooit ging het me beter af. Ik zorgde voor creativiteit door gewoon van de nacht een dag te maken. De mooiste verzinsels en plannen ontstaan bij mij zo rond een uur of vier.  Dat hou je makkelijk vol zonder gezin en bedrijf.

Daarom was ik Huub Koch van zichtbare zaken ontzettend dankbaar voor de volgende regels.  Mijn favoriet is regel negen. luister naar nieuwe muziek...iemand een suggestie?

Huub regels

 

 

 

Reacties op Hoe blijf je creatief in een wereld van hypotheken, zeurende vrouwen en een tuin die nodig moet worden omgespit?

Manita Overweg 06/08/2011 | 22:07 uur
Hoi Anna-Maria, leuk lijstje! Ik houd inderdaad ook van lijstjes :) Heb t filmpje gelijk gedeeld en doorgeblogd: Dat mag toch wel in social media-land van de twitterguru :) Dit is maar deels n grapje: vind t wel moeilijk om te onderscheiden wat wel mag en wat niet: youtube is openbare informatie, vimeo ook? terug naar t lijstje: mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar 27: vooral als mensen mij daarbij betrekken :) alles goed met jou? Hope2cusoon! Liefs manita
 
Plaats jouw reactie