Het was raar maar vooral zeer abject. Kortom...een superfeest! En we hebben beeld; Twittershizzle THE MOVIE!

Anna-Maria
op woensdag 10 februari 2010 om 09:13 uur

 

Altijd eng.

Gisternacht parkeerde ik in Utrecht. Bij het uitstappen zag ik ze al buiten staan kleumen... sigaret in de ene en een telefoon in de andere hand. Echte verslaafden die niet los kunnen komen van de twitternavelstreng. Ik was bijna bij de Twittershizzle. Een abject, alternatief twitterinitiatief.

Geen benul wat me te wachten stond. Mijn eerste gevoel erover was een wat viezig, studentikoos, opstandig feest vol bijzondere denkers. EN IK HAD GELIJK! Wat ik daar te zoeken had? Gewoon het magische twittergevoel.  Mensen zien en spreken die je verbazen.  En de combinatie mensen was weer bijzonder...

Ergens hoog boven het gepeupel stond een van de initiatefnemers Bert Brussen. Losje twitterend keek hij op de kluwen 'twautisten' neer en zag dat het goed was. Beneden werd @marlooz net geinterviewd , liep twitter hoffotograaf @ikbendaf te stralen en zat @milkhake te genieten van de reuring in zijn eigen dorpje Utrecht.

Het was gedenkwaardig.

@elskamp en @tamaraeeuwes by you.

  @ElSKAMP EN @TAMARAEEUWES

Aan de bar trof net nog Dries Roelvink (die overigens een mooi huis mxc3xa9t gouden platen in de aanbieding heeft) , mijn held Jan Dijkgraaf en de nieuwe Nalden Alexander Klxc3xb6pping .

Nooit kunnen voorstellen dat die rare hobby van mij ooit zou uitgroeien tot de hypewereld van nu. Maar prettig is het wel... want het leven is te kort!

IMG_4552 by you.

@MARLOOZ EN @AMOORAHNL

Twitershizzle THE MOVIE is net zo hak op de tak als het feest gisteren... maar wat verwacht je ook van een groep mensen met de concentratieboog van een vlieg?

Gastrollen Twittershizzle THE MOVIE;

 

@marlooz @liekelamb @levibotle @bertbrussen @schrijver @malafideloes @janneke74 @ikbendaf @milshake @vijfke @baspaternotte @lieveliesje @silvertje @elskamp @patjem @amoorahNL @dannymekic @richardlamb en de band..?? . was dat mannen met plannen of niet???

Reacties op Het was raar maar vooral zeer abject. Kortom...een superfeest! En we hebben beeld; Twittershizzle THE MOVIE!

lieke lamb 10/02/2010 | 10:42 uur
het was super! en wat heb je leuk en snel filmpje gemaakt!!! fantastisch
 
madbello 10/02/2010 | 17:57 uur
Leuk gedaan zo die bewegende beelden.
 
Plaats jouw reactie