Het orakel uit Aalsmeer.

Anna-Maria
op donderdag 08 januari 2009 om 22:49 uur

 

kamer van koophandel amsterdam 006 by you.

Appeltje eitje oftewel adrenaline tot aan het plafond.

Gisteren een workshop sociale media gegeven.Nieuwjaarsreceptie Kamer van Koophandel Amsterdam. Pakweg 800 man. Voordat ik begon beweerde ik dat het na mijn speech twee kanten op kon...of ik liet  het licht aan het einde van de tunnel zien...of men liep hoofdschuddend richting auto.

Het was duidelijk. Volgens mij ben ik de nieuwe social media goeroe.

kamer van koophandel amsterdam 004 by you.

Reacties op Het orakel uit Aalsmeer.

mack 14/01/2009 | 21:46 uur
Ik denk ook dat je dat bent. En dat je daar goed in bent. Of je blij moet zijn met zo'n titel is de vraag. Aan de andere kant, zo'n titel wordt stukken minder irritant als jij hem draagt.
 
anna-maria 16/01/2009 | 21:50 uur
@Mack dank je wel!
 
Plaats jouw reactie