HET LEVEN

Anna-Maria
op zondag 04 maart 2007 om 11:50 uur

 

Amsterdam_voor_kinderen

" het leven gaat niet over jezelf vinden. Het gaat om jezelf crexc3xabren "

Bernard Shaw.

Het duurde heel lang voordat ik mijn roeping vond.

Ik zie in mijn kinderen mijn eigen talenten en blokkades . Het ongeremde enthousiasme voor nieuw en onbekend. De egoxc3xafstische verveeldheid bij gebrek aan goed en echt. Ik herken de echo van mijn hunkering.

Jaren zwierf ik. Van fotolabs naar boten, hokjes, steigers en kantoren. Tot ik mijn roeping vond, alweer vijftien jaar geleden.  Mensen blij maken, dingen bedenken die minimaal 20 jaar blijven hangen, wakker schudden en ogen openen.

Niet gezocht maar zelf verzonnen.

Reacties op HET LEVEN

rob hamilton 04/03/2007 | 13:13 uur
En de foto bij deze fraaie tekst kon niet toepasselijker met al die mensen die onderweg zijn, terwijl de kinderen nog spelen en hun rondjes draaien...
 
Nirvana 04/03/2007 | 14:11 uur
Anna-Maria, dit is ook een leuke van dezelfde George Bernard Shaw: "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." Is dat wel helemaal waar dat je kinderen hetzelfde hebben? Zijn ze daar niet een beetje te jong voor om dat te zien? Een prettige zondag en tot ziens!
 
wilgengebroed 04/03/2007 | 17:58 uur
En het allermooiste is dat je daar ook zo goed in bent. Fijn dat je besloten hebt een roeping te volgen, fijn dat je anderen daar blij mee maken. Het allerbeste van alles is dat je jezelf ermee gevonden hebt en blij maakt. Puur dus...
 
Henk-Jan Winkeldermaat 05/03/2007 | 07:00 uur
En eindelijk kan ik je vanavond live ontmoeten! Ik zie er naar uit.
 
roos 05/03/2007 | 14:42 uur
Ik wil nu ook wel eens een keer dat mijn verzinsel mij gaat vinden. En als ik zo om mij heen kijk, iets verder dan de mensen met wie ik graag omga, dan heb je het goed voor elkaar dat je niet doet wat je zelf nooit zou hebben willen verzinnen!
 
Plaats jouw reactie