Het is herfst...langzaam wordt Amsterdam knusser.

Anna-Maria
op maandag 02 oktober 2017 om 23:11 uur

 

Vandaag koos ik voor een ommetje mét camera.

Er is niet zoveel verschil tussen Breitner en nu. Echt niet.

Ik trad in Breitner zijn voetsporen en klikte wat ik zag.

Even het leven van nu grijpen, de herfst voelen.

Ik nam een rondje rondom het Puur* kantoor. Het Spui, de Nieuwezijds, het Spui. Tuurlijk ging ik ook loeren op het Singel bij mijn oude Puur kantoor en dan sjokl,sjok, sjok weer terug.

Ik hou zo van de harde kern van Amsterdam. De ruggengraat is toch de Amstel en de wallen. De rest is later bedacht en bijzaak. Dit is mijn wereld.

De mensen, de wind en de zon zijn hier gewoon een tikkie feller.

Blufferige hipsters,nietsnutten, studenten met mobiel,  rolkoffertoeristen, werkpaarden en luxe paarden, harde werkers die spullen van A naar B slepen. En weer terug. De voorstelling start vroeg en stopt nooit.

De stad is nooit gelijk en toch ook wel.

Amsterdam je bent geweldig.


 

Reacties op Het is herfst...langzaam wordt Amsterdam knusser.

Mariƫlle Wegman 05/10/2017 | 13:00 uur

Ik wil al een hele tijd zo ontzettend graag een dagje Amsterdam 'doen'. Mooie en vooral oude plekken vastleggen met mijn grote vriend. Wat mij tegenhoudt? Te worden aangezien voor toerist! En dat ben ik niet. Eeuwen in Amsterdam gewoond, in zo'n beetje alle stadsdelen. Amsterdam, wat ben je mooi!

 
Anna-Maria 06/10/2017 | 02:20 uur

We zijn allemaal toeristen Marielle, we zijn er maar even en dan is het weer voorbij.

 
Elja 09/10/2017 | 10:33 uur

Zo'n fan van jouw foto's. Expositie? Wil er wel een paar aan de muur.

 
Plaats jouw reactie