Het is eindelijk weer goed gekomen....leer hiervan!

Anna-Maria
op zaterdag 14 februari 2009 om 11:41 uur

 

Bij plaatselijke fotoboer...verzekering betaalde...mag nieuwe camera uitzoeken by you.

De logstilte duurde en duurde.

Ik kwam erachter dat ik zonder camerabeelden toch niet spontaan iets kon schrijven over belangrijke personen als Wilders of nog belangrijke onderwerpen als bijvoorbeeld het rookverbod...

Bij mij gaat het toch vaak over de verbazing van het leven van alle dag. dingen die ik tegenkom op de hoek van de straat of op de rand van de bank. Daarvoor heb ik een camera nodig. Niet de brute Eos die ligt te verstoffen in het dressoir....Nee , een kleine camera van weggooi kwaliteit die na een jaar al kapot is.

Een paar maanden geleden was het weer eens zover. Camera kapot, tijd voor een nieuwe. Een onbedwingbare kracht van boven riep mij tijdens het aankopen toe; VERZEKERING, VERZEKERING!

En dat was een schot in de roos. Amper 90 minuten later gebeurde er dit;

Floeps, krak, lens kaduuk...

Vijf voor vijf op de zaterdag stond ik alweer oog in oog met de beste man en bracht ik mijn camera terug. Sinds gisteren ben ik weer heel. eindelijk weer compleet. camera in de aanslag en natuurlijk weer een nieuwe verzekering a 80 euro ( Ja mevrouw, deze verzekering is alleen maar geldig voor deze camera )

En weer een nieuwe verzekering... by you.

Blij dat ik er weer ben. Want foto's maken met je mobiel is maar laf.

Reacties op Het is eindelijk weer goed gekomen....leer hiervan!

Plaats jouw reactie