Heerlijk uitwaaien. Alleen die lucht van klamme voeten daarna is zo jammer... Waait u even mee?

Anna-Maria
op donderdag 19 november 2009 om 01:33 uur

 

Reacties op Heerlijk uitwaaien. Alleen die lucht van klamme voeten daarna is zo jammer... Waait u even mee?

Roos 23/11/2009 | 09:55 uur
hee AM! Ik kan je emailadres niet vinden en iemand op mijn afdeling vroeg mij of ik nog inspirerende mensen wist en toen dacht ik aan jou. Misschien vind je het leuk om 175 locatiemanagers in de kinderopvang enthousiast te maken over social media? (twitter bijvoorbeeld). Ze zoeken 6 sprekers die 45 minuten iets inspirerends willen vertellen. Misschien lijkt het je wat. Het hoeft niet persxc3xa9 over social media te gaan, je mag ook zelf iets verzinnen wat interessant kan zijn voor managers met een eigen onderneming. Speeddaten, lichaamstaal, hoe je een succesvolle ondernemer bent geworden...Zou je mij je emailadres willen mailen?
 
mack 23/11/2009 | 22:44 uur
Italiaanse paniek.
 
Plaats jouw reactie