HARTSWENS

Anna-Maria
op maandag 20 november 2006 om 15:30 uur

 

Sint_en_jaap_eden_001

Volgens mijn lief doet niemand in deze wereld iets voor een ander.

Elke actie, lief gebaar, onbaatzuchtige gedachte richting de mensheid, doe je indirect voor jezelf. je doet het om je goed (of juist niet slecht) te voelen. Dit soort gedachten halen natuurlijk wel de magie uit het leven.

Weg met moederliefde, heldendom, vrijwilligerswerk, algemeen nut en democratie. Het gaat om het ikke, ikke, ikke!

Morgen tijd om te stemmen. Ik wist het zeker; Wouter was mijn man. maar wat hoor ik nu?; Wouters missie is om de eerste 100 dagen als premier het H-woord aan te pakken.

Wat moet ik nu? toch maar kiezen voor mezelf? Want nummer 11 (zie foto) is voor ons op dit moment van levensbelang.

Reacties op HARTSWENS

Nicole 20/11/2006 | 15:38 uur
Pas op Annemarie! Niet morgen maar overmorgen is het tijd om te stemmen!!! En ben ik even blij dat ik niet van plan ben op Wouter te gaan stemmen.
 
Xiwel 20/11/2006 | 16:08 uur
IK ben het helaas met je partner eens. Zo heb ik al eens gesteld dat het CDA een Egoxc3xafstisch-Christelijke partij is, de PvdA een Egoxc3xafstisch-Socialistische partij en de VVD een Egoxc3xafstisch-Liberale partij. En de SP is net zo goed een Egoxc3xafstisch-Marxistische partij. Vaak gaat het om het eigenbelang. Op zich kan dat nog steeds gunstig zijn. Als mensen kiezen voor een schoner milieu om langer te kunnen leven, dan zit IK daar niet zo mee. Probleem is dat er erg veel korte termijn-ego xc3xafsten zijn, die op lange termijn de dupe zijn van hun eigen keuzes. Gisteren bij toeval nog iemand geholpen die een zwaar beeld uit het huis naar een auto tilde. Ik dacht meteen, die help ik even. Stel je voor dat ie valt, dan gaat uiteindelijk mijn zorgpremie omhoog. :-)
 
kimske 21/11/2006 | 00:11 uur
Eeh, doet me denken aan een afl. van Friends, waarin Phoebe perse iets wilt doen voor anderen, zonder er zelf beter van te worden, maar dat doet ze dan toch om er zelf beter van te worden. ALs ze dat beseft, wordt ze depri..
 
ork 21/11/2006 | 09:49 uur
dat zal een verschuiving geven nu jij mag stemmen
 
Marloes 21/11/2006 | 10:19 uur
Wat mij betreft mag er aan die Hypotheekaftrek best gerommeld worden. Mensen die in belachelijk dure huizen wonen met binnen en buitenbad, verwarmde oprit en 2.6 badkamers kunnen best hun eigen hypotheek ophoesten. De gratis kinderopvang vind ik veel bedenkelijker.
 
Plaats jouw reactie