Groeten terug aan Winkeldermaat ( en natuurlijk las ik het voor het eerst op tw.....)

Anna-Maria
op zondag 15 juni 2008 om 22:04 uur

 

Ik las erover.En ik las er nog meer over. Bekeek het filmpje een paar keer.

En dan komen de kritische gedachten naar boven. Het is wel aan te zien dat binnenkort een kroonjaar om de hoek komt kijken...en waarom heeft niet iemand even laten weten dat mijn haar en sjaal schots en scheef hing? En waarom...etc

Onnodig allemaal. Het was een heerlijke dag, vol leuke ontmoetingen en een groot succes. Het verhaal kwam goed aan en ik genoot van  elke minuut. ik zou wel elke week zo'n schnabbel willen.

Iemand nog een spreker Sociale Media nodig?

foto en fim by punkmedia

 

Reacties op Groeten terug aan Winkeldermaat ( en natuurlijk las ik het voor het eerst op tw.....)

mack 16/06/2008 | 19:32 uur
Zou je voor mij eens een prive filmpje willen vollachen?
 
roos 20/06/2008 | 11:31 uur
AnnaMaria, ik heb het filmpje twee keer bekeken. Ik werd zo heerlijk rustig van je. Daarna nog een keer gekeken wat er nu eigenlijk scheef zat dan. Niks gemerkt. BTW: Krijg ik nog een uitnodiging per mail? Ik wil het niet vergeten namelijk en hoe en wat en waar. Ik zou grxc3xa1xc3xa1g komen. Je krijgt van me bellenblaas en spekjes en lollies en van alles wat meisjes van 40 leuk vinden. Maar dan moet ik je wel weten te vinden.
 
roos 23/06/2008 | 17:05 uur
O sjoet, ik moet zondag mee naar de Apenheul met de hele familie. Vind ik ook wel leuk maar ik had juist zin om samen met je bellen te blazen! Ander keertje? Jammer. Doe maar net alsof ik er wel bij ben. In gedachten ben ik er al 3 keer geweest, op je feest ;-)
 
Plaats jouw reactie