Goed voornemen vereist ook een goede timing.

Anna-Maria
op donderdag 08 januari 2009 om 23:13 uur

 

brrrrrrrr by you.

Van alles te veel.

Ik heb vele slechte gewoonten.Daarom was 1 januari een mooie datum om een keer iets minder te doen. Minder laat werken, minder zwalken en zwieren, minder meer.

Een paar weken geleden kwam een combinatie van mijn slechte gewoonten hard aan. Echt hard. Airbag, vuurwerk, zielig paaltje en een geschaafde kin. Het was vier uur en ik kon het kantoor weer niet alleen laten. te moe en te daas.  Kxc3xa1deng!

Niets aan het handje maar toch.

Daarom ben ik wel blij met 1 januari. Ik mag met de auto niet meer de stad in en ga daarom elke dag een uurtje fietsen. Niets is aan het toeval overgelaten. ik heb een fiets, een angstaanjagende muts en een afgetraind lijf.

Maar waarom dan juist nu elftedentocht weer?   

Reacties op Goed voornemen vereist ook een goede timing.

Plaats jouw reactie