Gewonnen! Vanaf nu mij graag aanspreken met Dutch Social Media Star!

Anna-Maria
op vrijdag 11 juni 2010 om 01:24 uur

 

 

foto Henk-Jan Winkeldermaat www.punkmedia.nl

Ik kom net vers terug van het Social Media Event 2010 en... de award staat hier thuis op de aanrecht!

Vanaf vandaag mag ik me Dutch Social Media Star noemen.

Eindelijk! Vorig jaar werd ik nipt tweede en werd ik verslagen door Petra de Boevere.  Dat was niet makkelijk. Ik hou niet van verliezen. Als ik iets doe in mijn leven dan wil ik de leukste, de beste en meest geweldige zijn. Vermoeiend maar zo is het nu eenmaal. Nooit doe ik iets voor de helft...zonde van mijn levenstijd. Die drang zie je in mijn bedrijf Puur Amsterdam en zeker ook op de manier waarop ik Social Media beleef en bedrijf.

Social Media zijn voor mij de toekomst. Zie hier mijn filosofie. (Social media tips en slides)

Reacties op Gewonnen! Vanaf nu mij graag aanspreken met Dutch Social Media Star!

mack 13/06/2010 | 15:33 uur
Zeg Anna-Maria, tot nu toe verheugde ik me erop om samen met jou in het bejaardenhuis voor webloggers te komen. Ik hoop wel dat je tegen die tijd gewoon weer Nederlands spreekt.
 
Plaats jouw reactie