Gevonden foto's in het ouderlijk huis van mijn vader Antonio Giannattasio in Statte...hak van de Italiaanse laars.

Anna-Maria
op zondag 09 januari 2011 om 22:22 uur

 

famiglia giannattasio

 Foto's over en weer met de post verzonden in de jaren zestig en zeventig.
Tussen Nederland en Italia... en tussen Noord en Zuid Italia... Emigranten en gelukszoekers die in een internetloos tijdperk elkaar willen laten weten dat het goed gaat. 'De kinderen groeien, we eten genoeg en het leven gaat verder.'

Ik vond ze in het verlaten huis van mijn oma Anna-Maria Giannattasio. Moet 1993 zijn geweest. Ik zag ze liggen en dacht "Die moet ik redden.' Een tas vol levens. Niet alleen foto's. Ook boekjes met bedragen, identiteitskaarten en vluchtige krabbels. Ooit van belang...nu vergeten. Het leven gaat verder.

Opa Pietro Giannattasio

mijn opa Pietro Giannattasio

famiglia Giannattasio 055

? geen idee... maar ben dol op de tasjes (iemand van de familie een idee?)

 

Hier de hele set foto's

Reacties op Gevonden foto's in het ouderlijk huis van mijn vader Antonio Giannattasio in Statte...hak van de Italiaanse laars.

Soraya 10/01/2011 | 22:58 uur
Zie ik rechts achter een jonge Maria pagliarulo???
 
Plaats jouw reactie