Gemiste kans bij gebrek aan durf: de tomaten- basilicum macaron.

Anna-Maria
op zondag 04 juli 2010 om 11:46 uur

 

Beste macarons van Amsterdam 
De inspiratie kwam van Buro Rust.

Gisteren was het een rare dag. Vroeg werken, snel thuis, ziekenwagen die schoonvader Eddie met haperende rikketik afvoerde en dan ook nog de belofte dat ik voor iets zoets zou zorgen bij de BBQ.

Op de A10 borrelde het woord macaron (recept!)  in mij op. Ik wist dat Ruben van Buro Rust aan talentenruil deed. Eenmaal binnen was het moeilijk kiezen... ik koos voor veilig spul. Choco, vanille en nog meer laffe keuzes...   Op visite durfde ik niet de extremiteiten aan. En dan nu spijt. Eigen schuld....

made by tout  de smaken

Reacties op Gemiste kans bij gebrek aan durf: de tomaten- basilicum macaron.

RuSt 04/07/2010 | 17:07 uur
Wat leuk zeg :-) Ze zijn overigens @patisserietout op twitter.
 
Plaats jouw reactie