GEK OF NIET?

Anna-Maria
op zondag 15 januari 2006 om 20:32 uur

 

Zit je nu lekker achter je computer?

Stel je voor dat ik je nu het huis uit stuur.
Niet voor 10 minuten...Nee, voor een hele lange koude nacht. Buiten in de vrieskou. En laat ik het nog even aantrekkelijker maken; op een van de gevaarlijkste plekken van Amsterdam.

Dit is realiteit voor de jonge broer van Edward. Zaterdag vond hij een brief die al deze ellende heeft veroorzaakt. De laatste kavel gaat in de verkoop. Er zijn 20 gegadigden. Wie het eerst komt...

Het fanatieke broertje van Edward neemt geen risico. Hij ligt vanaf de vroege avond daar voor de deur. De politie heeft hem op haar ronde al een waarschuwing gegeven; het is een gevaarlijk punt.

Nu hoop ik maar dat de anderen de brief niet een dag eerder hebben gekregen.

info kavel

Reacties op GEK OF NIET?

Jolie 15/01/2006 | 21:20 uur
Zeg maar gerust: een beetje gek. En anders "gek van 1 kavel" :) Gelukkig zijn we altijd HEEL DOL op gekken... ;)
 
marina van dongen 15/01/2006 | 22:22 uur
gaat het om dat woonbootje waar hij voor zit?
 
soraya 16/01/2006 | 00:28 uur
vertel eens meer.....
 
Anna-Maria 16/01/2006 | 08:43 uur
Het bootje is van z'n ouders...en de laatste berichten lijken positief. De nacht was een hel, maar rond half drie kwamen hulptroepen: [b]mijn ouders/b]. Ze konden de slaap niet vatten...wat zijn ze toch lief. Ze kwamen zelfs met twee auto's in de veronderstelling er een achter te laten. En deze nachtwake lijkt niet voor niets; om zes uur ging de deur open tegen z'n stretcher. Het kantoorvolk komt pas later dus dan weten we meer. ( de andere gekken kwamen pas in de vroege ochtend)
 
dePrima 16/01/2006 | 10:41 uur
Begrijp ik het goed: dat hij daar, op die levensgevaarlijke plek, wil wonen?
 
Fien 16/01/2006 | 14:26 uur
wat is dat voor paradijs waar hij zo graag wil wonen?
 
mette 16/01/2006 | 14:40 uur
maar waarom een kavel op 1 vd gevaarlijkste plekker v a`dam?
 
Jolie 16/01/2006 | 16:50 uur
Pcies, ik vraag me hetzelfde af als de laatste 3 schrijfsters :)
 
Anna-Maria 16/01/2006 | 16:54 uur
Het is gelukt!!!! Onduidelijk is het nog of zijn mail of zijn nachtwake heeft geholpen. Maar binnenkort mag hij een huis bouwen op IJBURG. Een stuk minder gevaarlijk dan de plek waar hij zich moest melden!
 
Lib Aria 16/01/2006 | 17:44 uur
Dat lijkt me de moeite waard, proficiat aan en voor je (volgens jou... gekke) schoonbroertje (zwagertje). Als je het mij vraagt is hij nog zo gek niet. ;)
 
ork 16/01/2006 | 20:08 uur
geweldig voor nik en mabel lekker weer een op ze eigen
 
Broertje van edward (nick) 16/01/2006 | 20:49 uur
Gek of niet? Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb een kans gekregen om een fantastische uitdaging aan te gaan en ik heb deze kans gegrepen. Hoewel ik achteraf gezien ipv 15.00 uur zondagmiddag ook de volgende ochtend om 7 uur nog de eerste was geweest, kan ik met zekerheid zeggen dat ik deze kavel het graagst van alle gegadigden wilde hebben. Wat is nou 1 dag/nachtje bikkelen met -4 graden en junks en dealers om je heen als je nagaat dat ik een alleenstaandhuis mag gaan bouwen in Amsterdam (Ijburg). Geluk moet je af en toe een handje helpen en er moeite voor doen. Ik wil nog zeggen dat ik het ontzettend lief vond dat Rietje en Tony om half 3!! een warme kruik en warme chocomel kwamen brengen.
 
eddie 18/01/2006 | 14:36 uur
de echte ouders, mijn vrouw en ik dus, lagen gewoon te dromen, dat Nick en Mabel, IJburgers zouden worden, want niemand was er verder zo 'gek' om voor de deur van het kantoor te gaan liggen... NB de deur van de HES in Amsterdam, waar Nick gestudeerd heeft. Dat de ouders van A-M, dus de ouders van schoonzus zo lief waren om midden in de nacht Nick van warme chocola te voorzien... vind ik enorm tof! Zeer sociaal... dat zit gewoon in de genen van de Giannattassio's! :D
 
Plaats jouw reactie