FIJNE BABBEL TIJDENS DE BEROEMDE BEACH BRANCHE BBQ IN SCHEVENINGEN

Anna-Maria
op dinsdag 03 juli 2007 om 20:50 uur

 

Beach_branche_bbq

Buiten hoor ik donder en lijkt mijn huis door een autowasstraat te gaan.

Thuis op de laptop zie ik zonnige beelden van mijn eerste BBQ met de evenementenbranche. 

Probeer je eens voor te stellen; een strandtent vol evenement tijgers die elkaar besluipen, besnuffelen en bekijken. Modellen die vaker naar de bodem van hun rosxc3xa9 glas hebben gekeken dan naar de patatjes en horden stoere eventbloggers. Apart sfeertje dus.

Beach , BBQ en Bloggers...voor mij een ideale combinatie. Puur* Amsterdam is nog maar een klein jaartje onderweg en ik voel me als een vis in het water. Leuke mensen en mooie acts.

Maud aan de microfoon en een BBQ waarop je zelf stapels hamburgers mag gooien. Zon, zee...Ik laat me week worden door de grappen van MiER en sta eindelijk weer eens oog in oog met Henk-Jan ( heb je alweer internet ?) Om me heen 'ons kent ons' die elkaar het nodige (mis)gunt. Mijn psygologie-radar draait op volle sterkte.

De avond bleef leuk maar raar.

Opvallend waren de lauwe reacties op de acts. Men ging niet los en probeerde alles professioneel te negeren. Keurig gezegd zou je het flauwtjes kunnen noemen, rauwer gezegd; blasxc3xa9. De Idols ster kreeg een mager applausje en de lief lachende hostessen van Sparkling People leken soms niet te bestaan. De dronken modellendames van het andere bedrijf kregen wel veel bekijks. Evenementen dame Roos Excoo had een mooie theorie "Men plaatst voor het werk al grote sterren in de kleedkamer, evenementen mensen zijn moeilijk publiek"

Dat is dus de uitdaging: BBBQ 2008... na een megasuccesvol jaar nog steeds te genieten van mensen die hun best doen, mooie muziek, de ondergaande zon en een romantische nacht in het Kurhaus.

Appeltje eitje...of zoals mijn jongens zeggen: Kippekak.

Sparkling_people

                                      De meisjes van Sparkling People.

Reacties op FIJNE BABBEL TIJDENS DE BEROEMDE BEACH BRANCHE BBQ IN SCHEVENINGEN

Henk-Jan Winkeldermaat 04/07/2007 | 17:52 uur
Mooi geschreven. Ik voel weer een (oude) energie stromen, ik ben weer online. Joehoe!
 
anna-maria heeft gelijk 04/07/2007 | 18:35 uur
@ HJ Welkom terug. Ben benieuwd naar je nieuwe huis.
 
Plaats jouw reactie