EVEN EEN TUSSENSTOP OP HET KNSM EILAND.

Anna-Maria
op dinsdag 25 september 2007 om 20:49 uur

 

Collage1_6

We werden met onze neus op de feiten gedrukt...

Zomaar een tussenstop tijdens onze vaartocht.

Een spontaan bezoek aan een van de pareltjes van het KNSM-eiland, waar lieve vrienden wonen. Onverwachts voeren we onder hun balkon voor een smaakpolitie-inspectie. En alles klopte... Een gevulde fruitmand en genoeg borrelhapjes om twee hongerige gezinnen te voeden. Wat me het meest verbaasde was de schotel die in de oven verdween. Zulke culinaire hoogstandjes maak ik niet eens met kerst. Hoop dat Edward niet doorhad wat hij allemaal mist.

Reacties op EVEN EEN TUSSENSTOP OP HET KNSM EILAND.

steef 28/09/2007 | 09:37 uur
Dat ziet er allemaal heerlijk uit zeg! Een vriendinnetje van mij woont daar ook, leuk hoor. gr
 
Marloes 30/09/2007 | 14:13 uur
Ik maar steeds denken dat jij zo'n geweldige kookster bent? Moet ik dat beeld drastisch bijstellen?
 
Plaats jouw reactie