Even de wereld in het kort...5 punten dingen die me overkwamen deze week.

Anna-Maria
op woensdag 25 maart 2009 om 23:42 uur

 

Even de belangrijke dingen van de week tot nu toe;

1 Heb een nieuwe verslaving...plakjes van 1mm! voor op de boterham. Venz, venz, venz!

2 Sinds vorige week blijkt mijn familie groter dan gedacht dankzij Facebook. De eerste "toen niet erkende familieleden' melden zich via de online wereld. Oom blijkt onsterfelijker en virieler dan we al wisten.( daarover later meer). Wel een mooi gevoel.

3 Na veel geploeter hangt de foto tentoonstelling van de Amsterdamse fotowedstrijd "verliefd op Amsterdam" in Hotel Krasnapolsky. Een idee dat ik ooit bedacht in de wintertijd. Erg mooi en de eerste foto is vandaag al gestolen! Groot compliment dus.

huis en haard inspectie door edward by you. 

4 Het huis schiet maar niet op. We wisten al wel dat kerst 2008 niet ging lukken. Maar sinds een goed gesprek aan tafel  gisteravond ben ik bang dat het eerder juni gaat worden...Domper.

huis en haard 032 by you.

5 Ik ben een ster! Ja..echt. Nee, ik ga niet K2 versterken maar wel www.meisjevandeslijterij.nl vermorzelen. Een soort moedermoord. Om met haar woorden te spreken; "dat kan toch niet...ik heb je groot gemaakt!" klik hier voor het echte verhaal.

6 En als toetje...het verslag van mijn eerste bezoek aan een modeshow ooit. Puur perongeluk. ik was in de buurt foto's aan het ophangen en toen...

01 Ronald Kolk Kras 23mrt2009 door Monique Kooijmans by you.

Reacties op Even de wereld in het kort...5 punten dingen die me overkwamen deze week.

Erno Hannink 26/03/2009 | 07:59 uur
Anna-Maria, die nominatie is volledig terecht. We hadden je vorig jaar niet voor niets als spreker op het event; als ervaringsdeskundige.
 
@mieke_siemons 26/03/2009 | 11:19 uur
Die chocoplakjes... jaaaaaaa!
 
Filosofietje 31/03/2009 | 17:13 uur
Plakjes Venz?? Kijk, da's nou eens goed nieuws! Die moet ik hebben :o) Fijn dat mijn pa binnenkort met de sleurhut naar Zweden komt :-D. Bedankt voor de tip!
 
Plaats jouw reactie