ETEN, DRANK EN VROUWEN

Anna-Maria
op zaterdag 07 juli 2007 om 13:17 uur

 

Cinema_paradiso_amsterdam

Koopavond in Amsterdam.

Ik haast me vanaf het Pulitzer Hotel richting Westerstraat. Vanavond eten met een tafel vol vrouwen.

In mijn buik een kriebel. Dit zijn altijd van die testmomenten. In het dagelijkse leven heb ik het hoogste woord en bombardeer ik mijzelf tot autoriteit op elk denkbaar gebied. Handig in mijn beroep, hoogst irritant in een gezelschap van vrouwen.

In mijn hoofd ga ik het rijtje af: "Niet teveel praten, vooral oppervlakkige onderwerpen, luisteren in plaats van galmen en gewoon genieten van een paar heftige persoonlijkheden."

En het was leerzaam en goed. Weet weer veel over de juiste lingerie, de nieuwste mobieltjes en wie wat waar doet.

De plek, cinema paradiso, hielp ook. Rood pluche, waanzinnig knappe vrouwen, mannen die scheef lopen vanwege een te zware portefeuille en ontzettend lekker eten.

Pizza's, pasta, pronken. Het werd zelfs laat.

Cinemaparadiso

Reacties op ETEN, DRANK EN VROUWEN

Nirvana 07/07/2007 | 19:38 uur
@Anna-Maria: Vrouwen die over de nieuwste mobieltjes en lingerie praten en wie wat waar doet klinkt als niet al te interessant. Wat was er zo leerzaam? Over mobieltjes gesproken: Het duurt nog even voor de iPhone hier op de markt gebracht wordt, maar bijv. in New York heeft men hem al. Zie bijv. http://weblogs.nrc.nl/weblog/newyork/2007/07/02/zo-dat-was-m-alweer/ en http://weblogs.nrc.nl/weblog/newyork/2007/07/06/een-week-later/
 
Plaats jouw reactie