En zo kom ik de verhuizing wel door...met dank aan de moeders.

Anna-Maria
op woensdag 10 juni 2009 om 13:08 uur

 

gips eraf! 004 by you.

gisteravond aanschuiven bij schoonmoeder Kiki.

verwennerij door mama by you.

Ontbijtje deze ochtend bij mijn moeder.

Natuurlijk kan ik wel gaan zeuren over hoe zwaar het leven is zonder afwasmachine, koelkast en keuken. maar de werkelijkheid is anders.

Voel me een beetje zoals Alexander de laatste vijf weken met gips. iedereen is het eens dat zoiets enorm zielig is...maar Alexander genieten juist van het moment dat we niets hoeven...

Reacties op En zo kom ik de verhuizing wel door...met dank aan de moeders.

Pationl 10/06/2009 | 14:49 uur
Ziet er zeer smakelijk uit zo'n engel(s)achtige colazione. Een hele smerige smaak kreeg ik in mijn mond toen ik mijn Italiaanse vrouw afgelopen zaterdag naar het consulaat in A'dam bracht (reistijd cq reis- en parkeergeld gespendeerd voor niets, maar edit is nog niet het ergste) geld waar ze dacht met oproepkaart en Italiaans paspoort te kunnen stemmen voor een Italiaanse europarlementarixc3xabr. Helaas pindakaas :-(. Men was in de veronderstelling dat ze voor een Nederlander had gekozen. Hoe haalden ze het in hun hoofd? Ze kwam voor op een lijst van Italianen die dat hadden kunnen doen. Nou vragen wij ons af. Waar haalden ze die lijst vandaan? We hebben beide oproepen nog! Het zou meer voor de hand liggen als men uit zou gaan van het principe welke nationaliteit men heeft dat men voor politici stemt die dezelfde oorsprong hebben of ben ik nu helemaal abuis? Mede-europeanen hebben schijn baar minder rechten dan eigen volk of zo? Het is een hele vreemde zaak, de Nederlandse politiek. Van een poldercultuur zijn we azzumijnvraag in een koldercultuur verzand...
 
Anna-Maria Puur* 13/06/2009 | 18:31 uur
@pationl hier hetzelfde verhaal ..ik kon ook niet stemmen omdat italie dacht dat ik nog een italiaans paspoort had. erg jammer...
 
Serena 19/06/2009 | 15:23 uur
Goh, ik zie dat je echt omkomt van de honger... ;o) Heerlijk he, als je zo aan kunt schuiven? Grtz Serena
 
Plaats jouw reactie