EN WE BOUWEN HET NIEUWE KANTOOR WEER HELEMAAL VOL!

Anna-Maria
op zaterdag 26 januari 2008 om 23:14 uur

 

Ik liet zoons achter op het voetbalveld en stapte in de auto om een man uit Didam op te vangen.

Letterlijk...want de reis was lang en twee wenteltrapjes bleek niet te lukken voor een Didam-man alleen. En de nieuwe tafel moest toch echt naar boven.

Op zo'n moment komt er altijd wel een oplossing uit de lucht vallen. In dit geval een langharige oer-postbode die vrolijk aan deze klus begon. Je begrijpt wel...dit was zeker geen Amsterdammer.Dank je wel TNT.

En we hebben beelden:

Gouden tio via twitter: Tjarko Rikkerink van Carlos Gallupa. Een zwaar ( heel zwaar) eikenhoutentafel voor weinig via www.demeubelconcurrent.nl ).  Wat staat de tafel bij hem ook mooi!

Reacties op EN WE BOUWEN HET NIEUWE KANTOOR WEER HELEMAAL VOL!

Jolie 28/01/2008 | 21:40 uur
Wauw wat een schitterend trappe(n)huis! (Zijn dat tegels, of is het vinyl?) En wat een aardige postbode! En de ruimten zien er al heel gezellig uit..! Vrolijke rode stoelen... (Ik had het geluid-uit bij het filmpje afdraaien, dus of 't een A'dammer was heb ik niet kunnen horen: evt. gemopper kwam niet door ;-))
 
Marloes 29/01/2008 | 21:02 uur
Hiha! daar moet op gedronken worden..:) Laat ik nu precies zo'n tafel willen hebben voor ons nieuw kantoor, dat kan toch zeker geen toeval zijn?..
 
roos 29/01/2008 | 22:25 uur
Je moest eens weten dat ik 3 keer je laatste alinea heb gelezen maar er niet uitkwam door die tio via twitter. Wat nou tio? Vaktermen? Voelde me buitengesloten tot ik ineens ''tip'' las...tip!! Natuurlijk!! Eindelijk begreep ik je logje!!!! hoera! En de tafel is denk ik heel mooi zo te zien via die tio!! Ik heb als tnt-er wel eens een ijsje gekregen onderweg in een wijk..sta je daar in je eentje om 9 uur 's ochtends een magnum te eten op een pleintje waar 20 huiskamers slaperig op uitkijken en gtvd die post eindelijk wel eens willen hebben..
 
Yukiko 31/01/2008 | 07:55 uur
Mooie tafel, prachtig pand, voortreffelijk uitzicht!
 
Plaats jouw reactie