En wat nu?

Anna-Maria
op dinsdag 25 oktober 2005 om 08:50 uur

 

Ik heb karaktereigenschappen die elkaar bijten.

Geen doorzettingsvermogen, wel constant enthousiast.Nieuwsgierig maar dromerig.Bijna nooit jaloers meer wel streberig.Lui maar ook aanpakkerig.

Nu komen de lange eenzame dagen mijn kant op. Het werk wordt minder en de opdracht in Den Haag is bijna af. Mijn zomershuis is verdwenen.Het gehucht raakt steeds verder afgesloten van de echte wereld. Ik kan wel janken.Wat nu te doen?

Er moet brood op de plank , maar graag zou ik een cursus/opleiding willen starten.

Reacties op En wat nu?

Jolie 25/10/2005 | 11:59 uur
Het heerst gewoon! Herfst! Wat voor cursus wil je gaan opzetten? Op zich is downtime wel een goede periode om iets nieuws te organiseren...
 
Yukiko 25/10/2005 | 13:57 uur
Klinkt als mijzelf. Vooral die karaktereigenschappen. Vandaar dat ik ook geen antwoord heb op je vraag ;)
 
HUUB... the master of the dots 25/10/2005 | 16:14 uur
ach je hebt je weblog toch...???
 
anna-maria 25/10/2005 | 22:46 uur
@ Huub. Ja, maar dat heeft ook iets triest @ Jolie. nog geen idee. Om eerlijk te zijn schrijf ik zulke dingen in de ochtend. Nu is het avond en ebt de energie weg. Ga ik morgenochtend over denken. Alexander wordt op kerstavond 4, dus er komt veel vrije tijd mijn kant op.
 
Jonne Larenbek 27/10/2005 | 22:52 uur
Je eigenschappen maken je mens, alle eigenschappen, niet alleen die waar je trots op bent. En elke negatieve eigenschap heeft ook een positieve uitelg. Lui - maakt zich niet snel druk. Streberig - idealistisch. Dromerig - fantasierijk. Geen doorzettingsvermogen - door grote belanstelling en ideexc3xabnrijkdom alweer nieuwe andere interessante doelstellingen gevonden.
 
bianca 02/11/2005 | 19:32 uur
maar ja je hebt dan wel weer tijd om goed na te denken wat je wil en lekker tijd door brengen met de kids zal ook heel fijn zijn denk ik hoor ik kan ook wel janken dan heb ik niet meer twee hele lieve kinderen meer waar ik op ken passen dikke kus ik zal ze missen.en geniet van je vrij en tijd :( :( :(
 
Plaats jouw reactie