En wat gaat het nu weer worden? Alles moet weg. Opruimdag acht.

Anna-Maria
op donderdag 07 juli 2011 om 23:22 uur

 

Ben aan de slag met het 'eigen' maken van mijn vierkante meters in huis. Het duurde even. Maar het is me bijna gelukt!  Jongste vertrok dankzij lichte duw van mijn kant naar een andere kamer. De schrijfhut kom er aan! En is zo nodig. Ik ren mijn rondjes tussen 020 , 030 en thuis. Vaak voel ik me een nomade zonder kameel. Heb altijd al het concentratievermogen van een vlieg...Hoop zo dat de beklemming van muren gaat helpen.  Wel zonde van het mooie fotobehang ( sorry Ingeborg) .  De hut moet nieuw, kleurig en raar. Scheuren en pulken dus.

Een krap kwartiertje gaf ik mijzelf vandaag  in de behangzaak om iets uit te kiezen. Dom idee. Tja... wat zal ik zeggen? Het is in ieder geval nieuw en raar. Volgens de verkoper heeft de presentator van mijn favoriete programma dezelfde smaak.  Dat is mooi, hij heeft smaak. Zijn motto; ideexebn zijn het voorrecht van de middelmatigen.  Geen speld tussen te krijgen

 Over vijf dagen het resultaat hier. Help je me Ingeborg?  Ik beloof dat het minimaal vierendertig jaar blijft zitten.

Erewoord.

 

Reacties op En wat gaat het nu weer worden? Alles moet weg. Opruimdag acht.

Ingeborg 07/07/2011 | 23:40 uur
Ja natuurlijk! Nieuwe plaksels zijn altijd gaaf, en ik zou ze zeker geen 34 jaar laten zitten, lang leve veranderdrift!
 
anna-maria 08/07/2011 | 00:10 uur
@Ingeborg je bent geweldig!
 
Plaats jouw reactie