En Plog nummer 13 is een vurige...met dank aan sekteleider @CorNoltee

Anna-Maria
op zondag 26 januari 2014 om 22:23 uur

 

Zeven uur. Ik ga uit bed. Ik ben een ochtend, middag, avond en nacht-mens. Heerlijk om een paar uur alleen te zijn. Fikkie stoken. Nee...geen mobiel. Geen muziek. Gewoon wat lezen en gemurmel in mijzelf. En een superontbijt klaarmaken.

Oei. Was teveel bezig met de waterkoker. Het luik van de open haard is nog dicht! @#$$$^^(%$%$ Gisteren natuurlijk blonde god gedaan vanwege de huilende wind. $$##$%%^%7. Nou ja, dan maar de wasemkap op vol.

Fijne dag samen. Topic van de dag was zakgeld. Hoop dat ze mijn gat in hand niet hebben geërfd.

Deze gasten gaan morgen dus gelijk in de verkoop.

 Zo rond schemertijd ging ik op weg naar het grote niets. Op uitnodiging van @Cornoltee. Hij is fantastisch. Al een jaar staat hij belachelijk vroeg op. Eet een bord havermout en tikt zijn blog. Om zeven uur is zijn tijd om en drukt hij op enter. Verslavend goed. Gaat afkicken worden want vandaag is de dag. Vandaag gaan we zijn blog verbranden. In een kerk. Logisch...voor Cor dan.

Niet te geloven. Half uur in de file omdat iedereen naar Ikea moet. Kwam wel gelijk in de stemming.

Ben er. Wát een prachtplek. Kerk was een soort kringloopwinkel in 4D.

 

 

Onze Grote Roerganger Cor Noltee.

Verdomd. Het is echt een kerk. En er staat een vuur korf. Hij zou toch niet écht...?

Jawel! Copyshop vroeg meer dan 300 euro voor de uitdraai van zijn weblog. Het boek verdeelde hij over de kerk. We mochten elkaar tippen over de meest geweldige verhalen die we in alle vroegte hadden gelezen dit jaar. Cor las zelf 'waterbak 'voor. <------ aanrader lezen!

Het voorspelbare gebeurde: 350 euro in de fik. Stemmige muziek. Hup-> kabouter in kist erbij. We bleven tot onze longen het niet meer hielden. Dat is zo tof aan Cor. ik zou zo 37 redenen kunnen noemen waarom hij dit níet zo had moeten aanpakken. Maar het werd juist gaaf omdat hij dit zo doet.

De man en de resten van zijn blog.

En toen veranderde de 4D kringloopwinkel in een disco met heuse ronddraaiende plaatjes en lichtjes. De perfecte plek om in gesprek te gaan met één van de meest bijzondere mensen die ik ken: Dirk-Jan Klanker. We hadden het over de tijd dat we samen werkten in de navel van Amsterdam. We bespraken het leven. Mooiste opmerking van hem: 'We zijn schaakstukken op het schaakbord. Ontevreden met onze positie. Het moet altijd beter, scherper".  Mijn mooiste opmerking was denk ik dat ik niet met mijzelf zou willen ruilen. Genoeg denkvoer voor de hele weg terug. Dat soort dingen doet Klanker met je... Hij is een Ninja.

Dag Cor! Dank je wel. Was bizar en goed.

Thuis was Netflix op. En de dag bijna ook. Tijd voor een bad. 

 

Gevoel hebben dat je er bij was? regel ik voor je! Hierrrrrrrr de bewegende beelden:

Reacties op En Plog nummer 13 is een vurige...met dank aan sekteleider @CorNoltee

marloes 26/01/2014 | 22:29 uur

en waarom ontdek ik deze Nederlandse Zappa nu pas?...

 
cor noltee 27/01/2014 | 18:10 uur

Geweldig verhaal en super filmpje.
Dank.
Dank.

 
Plaats jouw reactie