En hoe gaat het nu met je Anna-Maria?

Anna-Maria
op dinsdag 19 februari 2008 om 00:31 uur

 

Nou best wel goed hoor.

Het nieuwe team van Puur* Amsterdam is langzaam haar draai aan het vinden. We bezoeken wat meer huizen die te koop staan. De kachel in het huurhuis doet het soms maar dat los ik op door de oven aan te zetten. De jongens zijn geweldig. Edward zie ik morgen omdat we hebben afgesproken uit eten te gaan. Parkeren bij de nieuwe locatie is nog erger dan een stoelendans, mijn familie zie ik amper en de tijd vliegt en vandaag ben ik om zeven uur op mijn bureaustoel gaan zitten en kom er nu pas af (even kijken ...dat is 17 uur)

maar het uitzicht is wel heel mooi!

Reacties op En hoe gaat het nu met je Anna-Maria?

Yukiko 19/02/2008 | 18:45 uur
Hahaha... dat van die oven is geniaal :'-D
 
Noud! 21/02/2008 | 18:28 uur
Op naar een kantoor in Eindhoven!
 
Lieke 25/02/2008 | 23:06 uur
Hallo Anna Maria, Bedankt voor je lieve reactie op onze log. Welke moeder zal bovenstaand verhaal niet bekend voorkomen ? Het rennen en vliegen, ach ik probeer soms gewoon net te doen of het niet zo is. Inspirerende baan heb je trouwens en mooie mannen. En hopelijk momenteel ook vakantie ?? :) Fijne week gewenst en groetjes, Lieke
 
Plaats jouw reactie