En dan kies ik de kleur...

Anna-Maria
op vrijdag 14 augustus 2009 om 23:14 uur

 

verfje nieuwe huis by you.

Wat kan een huis groot lijken na weken in een hutje op camping Bakkum.

Een warm bad, electriciteit, een kraan die stroomt en een pizza bezorgservice aan de deur. Niet meer plassen op een emmer en luisteren naar lekkere muziek op de pc. Heerlijk om weer in het grote grijze huis te zijn.

Natuurlijk is het nog niet af. Ons tuindecor er nog steeds een oranje betonmolen. Maar er groeit gras en we hebben een ijskast mxc3xa9t ijsblokjesmachine!

tuin voor

pip behang 029 by you.

en nu

verfje nieuwe huis by you.

Voordat Edward richting kantoor ging, liet hij me achter met twee schilders en een kleurenwaaier...Aan mij de keus om een kleur te kiezen voor het buitenwerk. Hippie lila? Of toch roomwit en Bentheimer zandsteen?

O verbazing...Ik ben om...ik koos grijs...antraciet Grijs. Als we dan toch die kant op gaan...dan helemaal!

verfje nieuwe huis by you.

Reacties op En dan kies ik de kleur...

Plaats jouw reactie