EINDELIJK RUST

Anna-Maria
op maandag 28 mei 2007 om 22:28 uur

 

Sony_cybershot

Na maanden van zwerven is mijn verslavingsonrust eindelijk getemperd.

Diep in mij zit een Steve Brown die constant schichtig om zich heen kijkt, op zoek naar een dagelijkse shot internet.

Alle ingredixc3xabnten voor mijn log-addiction zijn nu weer aanwezig:,een computer thuis, internet, picasa, een blitse spiegelreflex en aan kekke kleine camera voor onderweg ( zie collage boven...niet slecht toch?)

Mijn gestructureerde informatieverslaving weer beginnen.

Allereerst; de krantjes ...Parool, Volkskrant en NRC next). Dan snel inloggen en de reacties lezen op mijn log, foto's opladen, log schrijven en mijn laatste schrijfsels bekijken. "Klopt het wat ik schreef? Voelt het nog net zo? ""

Dan  een ronde langs mijn inspiratieloggers; langzaam wordt mijn nieuwsgierigheid ingekapseld. Ik voed me met beelden en verhalen en lach vaak hardop. Ieder mens, ieder log  heeft zo z'n uitwerking op me. Mack is scherp, Marina is elke klik een verrassing, Henk Jan schrijft zacht over een harde wereld, Petra is herkenbaar gedreven en bijzonder. Nirvana ondoorgrondelijk. Ik treuzel bij Wilg en Roos en hoop op een teken van leven. Kijk even in Spanje en Alkmaar en Noord hoe het gaat en ga zo maar door...en door en door en door...   ( nog meer links is te zielig)

Dan een reactie op de reacties.  Een klik naar nu.nl, een twitter hier en daar, geen stijl  en dan vileine stem van Edward "Weltrusten " = "Kappen".

Fijn zo'n gratis verslaving

Natuurlijk kan ik stoer beweren dat ik heb genoten van al die fijne boeken, documentaires en  diepe gesprekken.

Reacties op EINDELIJK RUST

Nirvana 28/05/2007 | 23:38 uur
@Anna-Maria: Hoe kom je erbij dat die verslaving gratis is? 1. Computer: kost geld 2. Provider: idem 3. Je gebruikt dure accessoires (camera's) [Tussen haakjes: ik beschouw tijd niet als geld en daarom reken ik het niet mee.]
 
Anna-Maria heeft gelijk 29/05/2007 | 00:00 uur
@ Nirvana de computer was er al. En die camera's...ik denk dat ik ze toch wel had gekocht. Nou... die Eos zeker. Dat kleintje is een beetje voor de log. Laat ik het zo stellen, het is een goedkopere verslaving dan het casino, sex, drank of koopdrang.
 
Anna-Maria heeft gelijk 29/05/2007 | 00:01 uur
@ Nirvana en de opbrengsten kun je afstrepen tegen de kosten.
 
mack 29/05/2007 | 23:19 uur
Ik kwam via jou op de site van Henk-Jan, die een filmpje van the Ghost-rider had gelinkt. Nu zit ik al de hele avond rondjes op de Nurburgring te bekijken.
 
Natasza 30/05/2007 | 10:40 uur
Hahaha leuk stukje en erg herkenbaar! Ach ik zie het internet altijd als een bron van informatie, dus noodzakelijk voor een journalist, maar af en toe heb ik ook wel eens zo'n dag dat ik alleen maar lekker aan het browsen ben, is toch ook niets mis mee? Fijne dag. Carpe diem Natasza
 
Marloes 30/05/2007 | 14:15 uur
Ah...hij bevalt dus die kleine voor d'r bij? Op vakantie gaat de oude spiegelreflex mee, maar ook een digitale.
 
maxentia 30/05/2007 | 16:03 uur
Hxc3xa9xc3xa9l herkenbaar, alleen de links van het blogrondje verschillen eeen beetje
 
Jan Hamelink 01/06/2007 | 21:48 uur
Het is een soort 'Return of the Ghostbusters' gevoel wat ik hier krijg; ineens gebeuren weer de gekste dingen en staat de stad op z'n kop. Ergens ben ik blij dat we niet naast elkaar wonen. Ik geniet zo van de stilte, weet je... Maar wel fijn om je zo blij te lezen.
 
willempie 01/06/2007 | 23:01 uur
Geniet je al een beetje van de Camera? Heb je al gehad dat je vreselijk je best staat te doen op een foto, en als je hem dan eindelijk zxc3xb3 hebt zoals je wilt, dan laat je hem aan iemand zien, en dan zeggen ze:"Mooie foto's maakt die camera." Dat vind ik zxc3xb2 irritant....
 
Plaats jouw reactie