Een gordijn van regen... maar we hadden vandaag een missie; Houthakkers kijken in het Amstelpark.

Anna-Maria
op zondag 30 mei 2010 om 23:29 uur

 

alexander vliegt!

Het blijft heel vermoeiend voor het gezin...

Nog steeds probeer ik alles uit die miezerige 24 uur per dag te halen. En nog steeds hoop ik elke week een adembenemende scene aan de laatste film op mijn sterfbed toe te voegen. Anders gezegd; elke week moet ik van mijzelf iets onvergetelijks moois beleven. Soms is dat iets kleins huiselijks, maar deze week had ik zwetende houthakkers op het oog tijdens de dag van het park.

Deze ochtend vertrok ik naar het Amstelpark in de stromende regen. Zonen, neefjes , schoonzus mee...  Als verlossers werden we door de verregende boerenmarktdeelnemers begroet... EINDELIJK bezoekers! Een Jiskefet achtige situatie... rij na rij marktmensen in de striemende regen, mobiele toiletten in een woestijn van leegte en niemand in het tuf tuf treintje . Na mijn bezoek aan Eurodisney met rijen van tachtig minuten was dit een droom!

Leermoment; Het geluk is dichterbij dan je denkt zodra je tegen de stroom in zwemt... en houthakkers vallen erg tegen zo in het wild. O, ja... en na regen komt de zon en een hoogwerker van veertig meter is best wel hoog... 

Reacties op Een gordijn van regen... maar we hadden vandaag een missie; Houthakkers kijken in het Amstelpark.

Plaats jouw reactie