Eén vierkante meter plogsoap. Ook dat is te doen. Chapter 16.

Anna-Maria
op woensdag 29 januari 2014 om 22:41 uur

 

Ik ben nooit ziek. Nooit! Eerder jankend op kantoor na bezoekje kaakslager dan laf thuis sippen. Maar vandaag moest ik toch toegeven dat ik méér dan brak was. Teveel, te lang Uche-uche-uch en rollende rochels. Komende dagen veel dag en nachtwerk dus...vandaag een plogsoap op de vierkante meter.Ik kan dat.

 Soort van locked-in syndroom dag. Gelukkig hou ik van mijn eigen gezelschap. Ben geen zeur zieke.

Als ik me pulp voel dan lees ik ook pulp. Tsss...hebben ze ook nog mijn mantra gejat. Stom boek. Oei dat is zeuren.

Die app van Marcel Wanders binnen halen. Kijken of dat mijn leven stukken beter gaat maken. @#$%$%%^Mijn naam past niet eens. Maar ik mag niet zeuren vandaag.

Ik kijk door de Google glass van @Rhymo de wereld in vanuit mijn bed. beroepsdeformatie besluipt me. Altijd die eerste rij leeg.  Een goede eventplanner op de juiste plek duwt met lichte dwang de bangerikken de goede kant op. Maar ja... die goede eventplanner is vandaag sneu en aan het mokken. Thuis.

 

Lamlendigheid duurt bij mij nooit lang. Ben helemaal klaar met de griep!  Ik kies de aanval. Wat helpt bij griep? Ontbijten met broccolisoep! Snel aan de slag.

Wat is een vergetariër? Iemand die niet principieel tegen vlees eten is, maar het gewoon steeds vergeet te kopen.

Broccoli ontbijtje is de beste aanval. Ik word eindelijk warm.

Nog meer crap from the web. Via mysterie blogger Flopke  zie ik  (KLIK---->) dit stuiterende zevenjarige mannetje tegen bij de Ellen DeGeneres show.   Waar lijkt dit blije ei op?  Oh ja... hij lijkt een beetje op mij als ik wél in mijn hum ben.

Vandaag was de dag van de leuke reacties op mijn plogsoap. Die hieronder van @ElsbethBoes is ook geweldig!

 En de dag duurde en duurde. En ik sliep en rochelde maar wat, zo nu en dan. En draaide me om en om.

Totdat ik wakker werd en bij toverslag mijn grut thuis vond mét een tafeltje dekje-actie van mijn schoonmoeder. Ik ben een geluksvogel.

FIFA weddenschap. Moet ook gebeuren. Hoorde deze week een Loesje opmerking van jongste: Pubertijd is de periode waarin je ouders vervelend gaan doen.

Nog meer gezelligheid! Spoedbezoek Franse schoonzus met neefjes.

De aanval.

Aanval op de aanval.

Blonde god lacht me uit. Ik schiet op alles wat beweegt. En dat was weinig tot niets vandaag.

Dagafsluiting is musical kijken met gezin op Netflix. Soort van Grease maar dan minder goed. Nu weet ik waar hij op lijkt! Prinses Petra/ Laurentien!

Plok! Omvallen en morgen weer Powerrrrrrrrrrrrrr. Nationaliteit van de hoedendame gisteren was Russia. Geeft ook weer rust toch? Morgen weer een dag, morgen weer een plog! Beterrrrrrrr.

Reacties op Eén vierkante meter plogsoap. Ook dat is te doen. Chapter 16.

marloes 29/01/2014 | 23:50 uur

Zelfs op een vierkante meter krijg je een pagina gevuld...Ik wil nu alleen weten wat die app van Marcel Wanders doet..

 
Plaats jouw reactie